Author: YouthEduForum


Tamara Atanasoska - ENGAGE
General

Tamara Atanasoska - ENGAGE

Моќта на социјалните медиуми да спојат и да распространата...


Njuz.net - Story of an accidental activism - Dejan Nikolic - ENGAGE

Njuz.net - Story of an accidental activism - Dejan Nikolic - ENGAGE

How just doing what you love and sharing it around can insp...


Istinomjer/Glasometar - Dalio Sijah - ENGAGE
General

Istinomjer/Glasometar - Dalio Sijah - ENGAGE

Through this presentation Dalio will try to give a brief ov...


Пушти го пајакот да ти најде работа - Татјана Јовановска / Марија Ивановска - ENGAGE
General

Пушти го пајакот да ти најде работа - Татјана Јовановска / Марија Ивановска - ENGAGE

Пушти го ПАЈАКОТ да ти најде работа. Како, користејќи ги со...


Идеализација на хактивизмот - Виктор Арсовски - ENGAGE
General

Идеализација на хактивизмот - Виктор Арсовски - ENGAGE

Како хактивизмот и групи како Anonymous добиваат популарнос...


Глобал Војсис Онлајн - Межународна комуникацијна овозможана од волонтери - Филип Стојановски - ENGAGE
General

Краудмапирање во Македонија - Борис Ристовски - ENGAGE
General

Краудмапирање во Македонија - Борис Ристовски - ENGAGE

Краудмапирање претставува процес на визуелизирање на подато...


Како да организирате настан заедно со заедницата - Дарко Булдиоски - ENGAGE
General

Како да организирате настан заедно со заедницата - Дарко Булдиоски - ENGAGE

Дарко преку искуства од неколку различни настани ќе се обид...


Dani janev infographics

Dani janev infographics

Ниту една информација не е повеќе досадна со помош на инфог...