NAPUSTITE OBECANU (PROMISED) ILI SVETU ZEMLJU ==CISTA
LAZ I
UDJITE U "PURE LAND -PURE MIND" !!!
SVI HRISCANI SU ISTE VJ...
ALEKSANDAR SATARA
TO JE DUHOVNA BJEDA SRBIJE KOJA IH GURA U ISTREBLJENJE,
KAD VLADIKE TREBAJU DIPLOMATSKI PASOS, DA SE Z...
ZATO CE OVAJ SAV KRVAVI BALKANSKI KOMSILUK NESTATI POD
AZIJSKIM DUHOVNIM NALETOM !!!
wwwHOLLY YOURS IN THE DHARMA
ALEKS...
of 3

Napustite obecanu zemlju papa u vatikanu i plate vladika za politiku

AAA RELIGIOUS MANIPULATIONS AND FAKE LANGUAGES TO DIRECT YOU IN WRONG DIRECTIONS IN LIFE
Published on: Mar 3, 2016
Published in: Spiritual      
Source: www.slideshare.net


Transcripts - Napustite obecanu zemlju papa u vatikanu i plate vladika za politiku

  • 1. NAPUSTITE OBECANU (PROMISED) ILI SVETU ZEMLJU ==CISTA LAZ I UDJITE U "PURE LAND -PURE MIND" !!! SVI HRISCANI SU ISTE VJERE U ZADNJIH 2000 GODINA PO POMRACENJU UMA , I KRVOPROLICIMA KOJE SU NAPRAVILI !!! UCITE ISTORIJU "DARK AGES" TAMNO DOBA EVROPE 12 VIJEKOVA, A ZADNJIH 10 TAK GODINA JE INTEZIVNI POVRATAK U TAMNO DOBA, U KOJEM SE CRKVA PITA ZA SVE, I SVAKO SE ELIMINISE BRZO NJIHOVIM KLETVAMA I IZOLACIJOM, KO IM NIJE PO VOLJI !!! ALEKSANDAR VATIKAN I JEVREJI SLAVE 25 MAJ 2014 ==TITOV DAN MLADOSTI, I POBJEDU NA IZBORIMA U UKRAINI, I KAO NOVI ZNAK ZA PRODOR NA ISTOK ==KOJI PRIJETI SVOJOM EKONOMSKOM/POPULACIONOM I DUHOVNOM CISTOTOM I POBJEDOM ZA SPAS COVJECANSTVA OD JUDEO -HRISCANSKE EKSTREMNE POHLEPE !!!
  • 2. ALEKSANDAR SATARA TO JE DUHOVNA BJEDA SRBIJE KOJA IH GURA U ISTREBLJENJE, KAD VLADIKE TREBAJU DIPLOMATSKI PASOS, DA SE ZASTITE OD BJEDNIKA KOJI NAPADAJU BOGATE !!! NIKAD NISU SLUZILI NARODU U SVOJOJ AROGANTNOJ SEBICNOSTI, VEC SAMO bogGICI KOJEG POZNAJU PERFEKTNO !!! TO JE DUHOVNA BJEDA SRBIJE KOJA IH GURA U ISTREBLJENJE, KAD VLADIKE TREBAJU DIPLOMATSKI PASOS, DA SE ZASTITE OD BJEDNIKA KOJI NAPADAJU BOGATE !!! NIKAD NISU SLUZILI NARODU U SVOJOJ AROGANTNOJ SEBICNOSTI, VEC SAMO bogGICI KOJEG POZNAJU PERFEKTNO !!! POGLEDAJTE SLICNU AROGANCIJU GRCKIH VLADIKA KOJI SU CAK NA BUDJETU DRZAVE SA UVECANIM PLATURINAMA, A PROSJECNOM GRKU NE DAJU NI POSAO !!!
  • 3. ZATO CE OVAJ SAV KRVAVI BALKANSKI KOMSILUK NESTATI POD AZIJSKIM DUHOVNIM NALETOM !!! wwwHOLLY YOURS IN THE DHARMA ALEKSANDAR SATARA VANCOUVER, MAY 01, 2014

Related Documents