SKOFF este un important producato...
8 MOTIVE PENTRU CARE TREBUIE SA ALEGI LUMINILE SKOFF Consum extrem de redus (intre 0,6- 1W) ...
of 2

Prezentare Skoff - Polonia

Amro Electronic Grup imortator direct lumini profesionale, lumini cu leduri de putere, spoturi multicolore pentru acasa, iluminat decorativ&ambiental.Detalii pe www.amro.ro
Published on: Mar 4, 2016
Source: www.slideshare.net


Transcripts - Prezentare Skoff - Polonia

  • 1. SKOFF este un important producator polonez de sisteme de iluminat ambiental cu LED- uri, special concepute pentru mobilier si casa. Practic, luminile creeaza o ambianta deosebita orinde ar fi instalate: de la propria locuinta, in dormitoare, bai, bucatarii, holuri, scari, sufragerii, dulapuri la hoteluri, restaurante, baruri si multe altele. Rolul esential fiind iluminatul ambiental sau decorativ. MUSIC LINE - consum minim, iluminat maxim "Music Line" este cea mai noua si inovativa linie de corpuri de iluminat, incluzand surse de lumina ultra –plate, usor de fixat pe orice suprafata. Skoff ofera corpuri de iluminat cu leduri, moderne, special concepute pentru aplicatii industriale si civile care cer iluminare non-stop, fiind extrem de economice. Mai mult, au o structura compacta si o durata de viata de mai mult de 50.000 de ore de functionare continua (cca. 5 ani) MUSIC LINE – Noul ritm al luminii Prin gama de lampi "Music Line" Skoff vine cu un design patentat, unic si inteligent: iluminarea in doua planuri. Mai exact, lumina este proiectata in asa fel incat ascunde corpurile de iluminat (in jos si in partile laterale) MUSIC LINE – Se potriveste oriundeLuminile cu Leduri nu genereaza caldura. Acest lucru permite instalarea direct din materiale combustibile, cumar fi lemnul sau mobilierul din PFL. Lampile pot fi montate in perete, in doze standard, sau aplicate in lambriuride perete, mobilier, pentru modelele auto-adezive.De acum, produsele marca Skoff pot fi gasite si in Romania.Reprezentatul exclusiv fiind AMRO Grup din Bucuresti. AMRO Electronic Grup este un importator ce ofera solutii complete si accesibile, si servicii profesionale in domeniile: Instalatii de sonorizare, adresare publica; Sisteme de sunet pentru scena, disco, Lasere si lumini inteligente; Iluminat ambiental, ornamental si arhitectural, Iluminat gradini si parcuri; Sisteme conferinta, traducere simultana si vot, alarmare civila si control, sirene si emnalizatoare etc.
  • 2. 8 MOTIVE PENTRU CARE TREBUIE SA ALEGI LUMINILE SKOFF Consum extrem de redus (intre 0,6- 1W) Peste 5 ani durata de viata; Zero costuri de intretinere; Performante ridicate - in comparatie cu halogenul /lampile cu incandescent; Siguranta totala in functionare (folosesc tensiune foarte scazuta 24Vdc); Lipsa sensibilitatii la umiditate sau vibratii; Nu polueaza; Sistem de iluminare inteligent, patentat care "ascunde" corpul de iluminat;Aplicatii: Iluminat decorativ si ambiental scari,living room-uri, dormitoare, bucatarii, holuri,restaurante, hoteluri, bai, magazine de prezentare,baruri etc.Impact naucitor! Pe scurt, cam asa poate fi descris efectul creat de corpurile de iluminat cu LED-urioferite de noi. Fie ca le folositi in propria locuinta, in bar, in pub, intr-o vitrina sau stand efectul este acelasi:fascineaza si scoate din anonimat! Sunt disponibile mai multe culori (alb, rosu, albastru) care pot fi combinateasa incat sa poti crea veritabile opere de arta !Pentru intrebari si comenzi, contactati-ne oricand! CATIVA CLIENTI AMRO - Complex Mall “ Baneasa Shoping City “ ; - Jolie Ville Mall – Baneasa; - Carrefour Hypermarket: Cluj; Iasi; Braila; Suceava; Pitesti; Sibiu; - Aeroportul Mihail Kogalniceanu – Constanta; - Hotel New Montana – Sinaia; - World Trade Center – Iasi; - Universitatea Al. I. Cuza – Iasi (Lista completa AICI)

Related Documents