CENTURY 21 The Point 2011 PREZANTIM ...
Studime & Analiza Tregu
Planifikim të stratëgjive të marketingut & zbatim
Menaxhim të portofolit të pronave</li></ul>ATA QË NA KANË BESUAR<br /><ul><li>Shoqëritë e Ndërtimit: MANE TCI, AGI KONS, V...
Institucione Bankare: Tirana Bank, Procredit Bank, Veneto Banca, etc.
of 5

Prezantim Century21 The Point(albania)

CENTURY21 THE POINT
Published on: Mar 4, 2016
Published in: Real Estate      
Source: www.slideshare.net


Transcripts - Prezantim Century21 The Point(albania)

  • 1. CENTURY 21 The Point 2011 PREZANTIM <br /><ul><li>PROFILI I KOMPANISE</li></ul>CENTURY 21 <br />Sistemi CENTURY 21 është themeluar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës në vitin 1971 dhe është Franchisor-i më i madh i Agjensive Imobiliare në botë. Sistemi Century 21 ka më tepër se 9000 agjensi që operojnë dhe janë në pronësi të pavarur, me mbi 120.000 brokera dhe agjentë në rreth 70 shtete.<br /> <br />Që prej vitit 1999, sistemi CENTURY 21 mbetet marka më e njohur në tregun e ndërmjetësimit të pronave të patundshme në SHBA. <br />Sipas një studimi të kryer nga Millëard Broën, kompani ndërkombëtare per analiza e studime tregu, konsumatorët jo vetëm e njohin shumë mirë markën CENTURY 21, po edhe e konsiderojnë atë emrin më të mirënjohur në biznes (bëhet fjalë për konsumatorë që kanë në plan të shësin apo blejnë një shtëpi në 2 vitet e ardhshme).<br /> <br />Njohja e markës Përdorimi I shërbimit CENTURY 21 në të ardhmen<br />CENTURY 21: 97%RE/MAX: 93%Coldwell Banker: 89%Prudential: 75%ERA: 51%GMAC: 38%Keller Williams: 33%Weichert : 18%Realty Executives: 14% CENTURY 21: 60%RE/MAX: 54%Coldwell Banker: 48%ERA: 20%GMAC: 19%Prudential: 36%Weichert: 13%Realty Executives: 12%Keller Williams: 19%<br />Për më shumë se 38 vjet, sistemi Century 21 ka ndihmuar njerëzit në shitblerjen e pronave të tyre. Ekspertët profesionistë imobiliarë Century 21 e njohin mirë procesin e shitjes dhe arrijnë të identifikojnë nevojat e klientit potencial, falë programeve të shumta të trainimit që vetë sistemi ndërton e ofron posaçërisht për ta dhe falë përkushtimit të tyre. Ata janë trainuar të gjejnë informacionet e duhura dhe t’i përdorin ato në shërbim të klientëve, të gjetjes së pronës së duhur me çmimin e duhur dhe mbi të gjitha kjo duke pasur në themel ndershmërinë dhe ruajtjen e konfidencialitetit.<br />CENTURY 21 Albania<br />Në dhjetor të vitit 2007, Century 21 vjen në Shqipëri nëpërmjet blerjes së kësaj marke nga ana e Dudaj Group, i cili, nën dritën e sloganit “Century 21 Albania - Agjentët e Ndryshimit”, ka marrë përsipër të implementojë më së miri të gjitha parimet e markës së mirënjohur dhe të sjellë ato ndryshime për të cilat kishte nevojë tregu shqiptar i ndërmjetësimit.<br />Aktualisht rrjeti shqiptar CENTURY 21 Albania numëron 7 zyra të lidhura ngushtë me njëra-tjetrën dhe sjellin një shërbim të ri në këtë vend.<br />DUDAJ GROUPCENTURY 21 Albania Dudaj ConstructionMarin Barleti University ADRIATIC 5* HotelBotimet Dudaj Sign A Rama etc<br /><ul><li>CENTURY 21 The Point Profili & Shërbimet</li></ul>CENTURY 21 The Point është agjensia e parë shqiptare e sistemit të mirënjohur CENTURY 21.<br />Duke u bazuar në marrëdhënien franchising, e cila na jep të drjetën e operimit si një zyrë plotësisht e pavarur sin ë tregun shqiptar ashtu edhe në atë ndërkombëtar, që prej fillimeve të aktivotetit tonë, kemi pasur si qëllim të vendosim klientin dhe nevojat e tij në qendër të vëmendjes sonë, duke respektuar rigorozisht standartin e markës së cilës I përkasim dhe ligjin shqiptar. <br />Agjensitë CENTURY 21 në Shqipëri janë aktualisht të vetmet zyra në tregun shqiptar që kanë një organizmin të strukturuar mirë, të përbërë nga Brokeri, asistenti administrative dhe ajo që është më e rëndësishme, bashkëpunëtorët e shitjes.<br />I gjithë stafi I zyrave CENTURY 21, pasi ka marrë trainim e detyrueshëm CENTURY 21, mund të konsiderohen si të vetmit profesionistë në tregun e pasurive të paluajtshme në Shqipëri. Ekspertët e ndërmjetësimit të pronave CENTURY 21, pas dy vjetësh përvojë në tregun shqiptar, kanë një njohje mjaft të mirë të tregut, për karakteristikat e tij, për luhatjet që pëson aid he, ajo që është më e rëndësishme, janë të aftë të përgatisin Analizën e Krahasuar të Tregut, duke ndihmuar Shitësin apo Investitorin të përcaktojnë cmimin më të mirë për shitjen e pronës së tyre. Pas pak më shumë se dy vjetësh aktivitet, shërbimi I plotë që ofrojmë bën të mundur organizmin e procesit të ndërmjetësimit të një prone sipas parimit one stop shopping, I cili përfshin:<br /><ul><li>Shërbim ndërmjetësimi për shitje/qiradhënie të pronës
  • 2. Studime & Analiza Tregu
  • 3. Planifikim të stratëgjive të marketingut & zbatim
  • 4. Menaxhim të portofolit të pronave</li></ul>ATA QË NA KANË BESUAR<br /><ul><li>Shoqëritë e Ndërtimit: MANE TCI, AGI KONS, Vigan Konstruksion, Kika Konstruksion, Orion Konstruksion, KONTAKT shpk etc
  • 5. Institucione Bankare: Tirana Bank, Procredit Bank, Veneto Banca, etc.
  • 6. Organizma të huaj & Diplomatike: UNDP, Këshilli i Europës, Ambasada e SHBA, Ambasada e Italisë; BERZH, IOM, etj;
  • 7. Biznese të ndryshme: Euromax, Cez, Universiteti Luarasi, Tirana Business University, Arqipeshkvia Tirane-Durres, etj;
  • 8. Si dhe shumë individë që kanë gjetur një mjedis miqësor dhe bashkëpunues I cili bazohet në rregullat e Markës dhe në Standartin e Artë të Ndërmjetësimit.

Related Documents