Pomen Zaščita Your Eyes V Industrial delovnem okolju
Za vsakogar, lesena Assumar varnost oko morda ne bo bistven sestavni ...
Udobje, Oblikovanje Pomoč skladnosti
Vloga udobje na področju varnosti oči ni mogoče prezreti. Raziskava je dejansko pokaz...
Manjše poškodbe, dolgoročna vprašanja
Poškodbe oči na delovnem mestu lahko ustvarjajo dolgotrajno In tudi dolgoročno vizij...
of 3

Pomen zaščita your eyes v industrial delovnem okolju

Za vsakogar, lesena Assumar varnost oko morda ne bo bistven sestavni del OZO na delovnem mestu, se motite. Skoraj tri od petih poškodovanih delavcev, ki niso bili dajanje na varnost oči v času nezgode ali so overusing napačno vrsto varnosti oči za nalogo.
Published on: Mar 4, 2016
Published in: Lifestyle      
Source: www.slideshare.net


Transcripts - Pomen zaščita your eyes v industrial delovnem okolju

  • 1. Pomen Zaščita Your Eyes V Industrial delovnem okolju Za vsakogar, lesena Assumar varnost oko morda ne bo bistven sestavni del OZO na delovnem mestu, se motite. Skoraj tri od petih poškodovanih delavcev, ki niso bili dajanje na varnost oči v času nezgode ali so overusing napačno vrsto varnosti oči za nalogo. Eye Poškodbe ti sam postavil nazaj več kot 300 milijonov dolarjev na leto, v izgubljeni čas izdelave, zdravstvenih stroškov in odškodnin delavec Also- vir slike : www.solardecathlon.gov Poškodbe kot Wise bi lahko potekalo Ko žeblji, sponke ali jekla skozi zrkla, lesena lahko povzroči trajno izgubo vida. Poškodbe Blunt Force Dued dve postavki presenetljive oči ali obraz ali od zaposlenega srečujejo predmet so drugi nevarnosti, kot so kemične opekline od brizgom komercialnih kemikalij ali čiščenje predmetov. Varilci, Mnenja njihove pomočnike in sosednje delavci pojdite na grožnje za termičnih opeklin in UV sevanje tudi gori iz bliskavice varilca. Potrebujejo zaščito za oči se vključi z nekaj drugimi PPE dveh dosego head-to-toe delovna oblačila. Je prav tako pametno potrebe se primerna za posameznega zaposlenega, ali pa spreminjati, tako da lahko ponudimo ustrezno zavarovalno kritje. Osnovna Ding na študiji BLS, 94 odstotkov poškodb dva delavca overusing zaščito za oči posledica stvari ali kemikalije hojo okrog ali pod obrambni orodje. Varnostna očala likewisethat mora biti udobna, kot tudi omogočajo dovolj vidnem polju.
  • 2. Udobje, Oblikovanje Pomoč skladnosti Vloga udobje na področju varnosti oči ni mogoče prezreti. Raziskava je dejansko pokazala, da udobje poleg dveh modelov pomaga skladnost pogona s sistemi-PPE nošenje. Tako kot druge vrste PPE, zaščitna očala ne bodo zaščitili zaposlene, če ostane na stojalu ali se nosi na vrhu glave delavcev. Zato je pomembno, da obrambni očala vprašati udobno zadostuje za zaposlenega, da jo uporabljajo ves dan. Comfort krepitev funkcije consiste od: oblazinjenimi obrvi, udoben gel nosnik ali oblazinjene nosnice mostov, odvajati okvirji, vsestranski ali ratcheted templje, kot tudi leče z nastavljivimi koti. Comfort likewisethat zajema featurethat Preventer megljenje Ko nosite s posamezno respiratorja. Za te naloge, poglej za obrambne očala, ki oskrbuje celosten meglo in ugriz pokrov, alongwith objektivi s peno meji za udobje alongwith dodaten bit brez obrambe. PPE, ki omogoča delavcem, da delite Mnenja njihovo edinstvenost kot pametno prinaša boljše skladnosti. Ponuja paleto možnosti v zvezi dve senci in raznih drugih vidikih oblikovanja omogoča zaposlenim nekaj nadzora nad tem, kako izgledajo. Ko posamezniki navdušili z Mnenja njihov izgled v PPE, da spoštuje dve da bodo zagotovo večina neviht dva dal na OZO pravilno. In tudi PPE To se šteje kot “veliko” ledeno vino nevihte, ki se dajo na. Kljub temu, moda najstvi dva ne prednost pred funkcijo. Pomembno je, da pazite vsi predmeti za zaščito oči provideh ključno varnostnih funkcij ipd kot vplivov odpornosti, brez popačenj leč, ANSI Z87.1 (in / ali CSA) skladnost In tudi zadostna oko zaščita pred nevarnimi UVA kot tudi UVB žarki. Izobraževanje za PPE Uporaba Zagotavljanje zadostnega usposabljanja za vse zaposlene, ki zahtevajo varovanje oči in obraza prav tako bistvenega pomena je dva zagotavljanja varnosti zaposlenih, kot tudi moral pomagati zaposlenim predvideti in tudi ostati jasno poškodb zaradi poklicnih nevarnosti. BLS ugotovljeno, da je bila večina zaposlenih poškodoval, medtem ko na Mnenja njihovih rednih gradenj. Tisti, ki so bili ranjeni, ko ne nadenete zaščitnih očal pogosto izjavil Mislili so, da ni bila potrebna za situacijo. Poleg tega, medtem ko je velika večina podjetij pod pogojem, zaščito za oči, da ni stroškov dveh delavcev, 40 odstotkov v zvezi z delavci, obveščati BLS, da sta prejela nobenih informacij o tem, kje bi se lahko nahaja obraba oko kakor tudi kakšne očala, mora biti uporaba . Varnostni Eye načrti morajo biti jasna. NIOSH kažejo, da je treba rešiti v skladu z ključnimi točkami kot tudi sporočiti dva delavca, da je na spletni strani dela: • Ko dva uporabite obrambo varnosti oči. • Samo kaj izvršilni postopki so. • Samo kako In tudi, če lahko delavci Pridobiti zaščitna očala. • Točno, kako lahko zaposleni pridobi nadomestke. • Kaj storiti, če obramba oko manjka na iz delovne postaje.
  • 3. Manjše poškodbe, dolgoročna vprašanja Poškodbe oči na delovnem mestu lahko ustvarjajo dolgotrajno In tudi dolgoročno vizijo škode, po možnosti onemogočanje zaposlenega za vse življenje. Celo “mladoletnik” Poškodbe oči lahko povzroči dolgotrajne težave z vidom, pa tudi trpljenje, podobno kot periodičnih in boleče erozija roženice od enostavno strganje iz žagovine, cementa ali drywall. Vendar pa bi lahko približal 90 odstotkov poškodb oči je treba zaščititi pred prek overusing ustreznih zaščitnih očal.

Related Documents