Народи света
Ангола
Аргентина
Аустралија
Абориџини
Алжир
Амазонија
Авганистан
Мјанмар
Инуити
Индија
Индонезија
Израел
Јамајка
Јапан
Кина
Колумбија
Кенија
Монголија
Немачка
Пакистан
Папуа Нова Гвинеја
Перу
Русија
Саудијска Арабија
Тајланд
Тибет
Народи света
Народи света
Народи света
of 29

Народи света

Published on: Mar 3, 2016
Source: www.slideshare.net


Transcripts - Народи света

 • 1. Народи света
 • 2. Ангола
 • 3. Аргентина
 • 4. Аустралија Абориџини
 • 5. Алжир
 • 6. Амазонија
 • 7. Авганистан
 • 8. Мјанмар
 • 9. Инуити
 • 10. Индија
 • 11. Индонезија
 • 12. Израел
 • 13. Јамајка
 • 14. Јапан
 • 15. Кина
 • 16. Колумбија
 • 17. Кенија
 • 18. Монголија
 • 19. Немачка
 • 20. Пакистан
 • 21. Папуа Нова Гвинеја
 • 22. Перу
 • 23. Русија
 • 24. Саудијска Арабија
 • 25. Тајланд
 • 26. Тибет

Related Documents