Tijdens mijn zeilreis van een ½ jaar is bij mij de overtuiging g
eboren dat ik anders kan leven en dat ik daar anderen ook...
slimme duurzame oplossingen
Wij loodsen organisaties naar nieuwe
opbrengsten.
Wij brengen duurzame innovaties binnen
handbereik van organisaties.
Wij ...
Business
Development
Project
Management
Advies
deel-
concepten
energie-
besparing
het nieuwe
werken
quickscan -
auto’s/kan...
start nu!
NatecQ - Template
of 6

NatecQ - Template

Published on: Mar 3, 2016
Source: www.slideshare.net


Transcripts - NatecQ - Template

  • 1. Tijdens mijn zeilreis van een ½ jaar is bij mij de overtuiging g eboren dat ik anders kan leven en dat ik daar anderen ook bij kan helpen. We waren gedurende 6 maanden nagenoegz elfvoorzienend in onze energie behoefte. Anders betekent voor mij op een effectievere en slimmere m anier gebruik maken van de middelen die wij (toch) al gebruiken van de aarde. Dit heeft mij onder andere geinspireerd om een zonnepanel en collectief te starten, een deelauto project in Bergen op Zoom te starten en vervolgens deze activiteiten ook ‘n naam te geven: NatecQ, natuur en techniek met de slimme Q.
  • 2. slimme duurzame oplossingen
  • 3. Wij loodsen organisaties naar nieuwe opbrengsten. Wij brengen duurzame innovaties binnen handbereik van organisaties. Wij gebruiken techniek om de wereld in balans te krijgen.
  • 4. Business Development Project Management Advies deel- concepten energie- besparing het nieuwe werken quickscan - auto’s/kantoren 0-meeting quickscan DIP-en quickscan - paper less proces inventarisatie innovatie business case product definitie presentatie project planning implementatie adaptatie
  • 5. start nu!

Related Documents