Prima Evadare
10 mai 2015
Bucuresti Snagov
a 7-a editie
Nr. participanti
estimat: 3.000
Este cel mai mare din Estul Europe...
Moon Time Bike
29 august
Bucuresti -
Parcul
Tineretului
a 4-a editie
Nr. de participanti este
limitat la 150 cei mai
buni ...
Transylvania Bike Trail
Race 8 august
Viscri/Crit/Mesendorf-
a 2a editie.
Nr. participanti
estimat: 700
Descriere: Se desf...
Skoda Velo
Challenge
13-14 iunie
Padurea Baneasa -
editia a 5a
Concursul principal este
dedicat companiilor si
participa 8...
of 4

Prezentare Daniel Sardan - Marea Evadare - SEara YP Marketingul pentru sportul amator

Daniel Sărdan, organizator Prima Evadare, un concurs de ciclism cross country care a devenit, de-a lungul timpului, maratonul de ciclism cu cel mai mare număr de particianți din Estul Europei. Inginer de mediu de profesie, Daniel a îmbinat dragostea pentru mișcare cu cea pentru natură în cel mai ingenios mod cu putință și a devenit membru NoMad, una dintre cele mai vizibile echipe din ciclismul montan românesc. În 2011 au organizat prima ediție de Prima Evadare, un maraton accesibil aproape pentru oricine, dar unde se recomandă un antrenament serios pe teren accidentat. Evenimentul a crescut de la an la an, dovadă că în România publicul practicant de sport amator se extinde, iar stilul de viață sănătos nu mai este de mult un clișeu.
Published on: Mar 4, 2016
Published in: Marketing      
Source: www.slideshare.net


Transcripts - Prezentare Daniel Sardan - Marea Evadare - SEara YP Marketingul pentru sportul amator

  • 1. Prima Evadare 10 mai 2015 Bucuresti Snagov a 7-a editie Nr. participanti estimat: 3.000 Este cel mai mare din Estul Europei, international, (participanti din 30 de tari), cel mai vizibil (7 televiziuni prezente plus prezenta la emisiuni înaite si dupa eveniment unde se difuzeaza imagini din cursa si mai ales startul), se adreseaza si profesionistilor, amatorilor, studentilor, elevilor si celor din corporatii fiind categorii diferite pentru fiecare dar si un clasament general. Site: primaevadare.ro
  • 2. Moon Time Bike 29 august Bucuresti - Parcul Tineretului a 4-a editie Nr. de participanti este limitat la 150 cei mai buni acestia calificandu-se in functie de rezultatele obtinute la cele mai importante concursuri. Nr. estimat de spectatori: 2.000-4.000 Este un concurs nocturn defasurat la lumina reflectoarelor pe un traseu de 5 km parcurs de mai multe ori. Fiecare zona e tematica. Spectatorii primesc instrumente de facut zgomot. Anul acesta se va transmite in direct fiind foarte spectaculos Concursul a fost mutat in august ca sa fie si mai multa animantie atat printre spectatorii inscrisi cat si dintre cei care ies in parc. Dupa concurs are loc asteptata petrecerea deja consacrata cu baie in piscina la Club Daimon
  • 3. Transylvania Bike Trail Race 8 august Viscri/Crit/Mesendorf- a 2a editie. Nr. participanti estimat: 700 Descriere: Se desfasoara pe traseele special amenajate cu fonduri Norvegiene, trasee parcurg dealurile, padurile, bisericile fortificate si satele sasesti aflate la sud de Sighisoara. Medaliile de finisher si trofeele sunt facute de mesterii locali. Exista concert si petrecere la final. Lumea sta un weekend prelungit in zona.
  • 4. Skoda Velo Challenge 13-14 iunie Padurea Baneasa - editia a 5a Concursul principal este dedicat companiilor si participa 800 de concurenti in 200 de echipe fiecare echipa fiind alcatuita din 4 oameni. Echipele poarta numele companiilor pe care le reprezinta. Exista si categorii de premiere si clasament pe fiecare industrie.

Related Documents