POLITICĂ
&
Body Language
Leszek Balcerowicz (fost Prim Ministru al Poloniei): “Domnişoară, după
cum vezi, se ţine cu dreapta şi se penetrează cu mi...
Gerhard Schroeder (fost Prim
Ministru al Germaniei): “Ce se
întîmplă, ca să citez un mare om
politic român în viaţă, cu cî...
Doamna: “Domnule,
domnule deputat! Vă
rog frumos… Nu
aduceţi în dezbatere
argumente pentru
care s-ar putea să vă
pară rău!...
Parlamentarul 1: “Eu zic că
pentru azi ajunge, ne-am făcut
datoria faţă de ţară. Hai acasă
sau om vedea noi unde.”
Parlame...
Domnul din stînga: “Ehei, bietul meu prieten din opoziţie, habar n-ai tu cum te-
au năpădit! Şi sînt din aia care par lini...
“Stai, stai… mai uşor un pic, capu’
mai sus. Fii mai natural, să nu se
creadă cine ştie ce... Reîncepem mai
adînc, mai pro...
of 7

Politica body language

politica & body language
Published on: Mar 4, 2016
Published in: Presentations & Public Speaking      
Source: www.slideshare.net


Transcripts - Politica body language

  • 1. POLITICĂ & Body Language
  • 2. Leszek Balcerowicz (fost Prim Ministru al Poloniei): “Domnişoară, după cum vezi, se ţine cu dreapta şi se penetrează cu mijlociul stîng. Deşi este singura cale să ştii că este, totuşi, plăcut…”
  • 3. Gerhard Schroeder (fost Prim Ministru al Germaniei): “Ce se întîmplă, ca să citez un mare om politic român în viaţă, cu cît eşti mai sus în funcţie, cu atît cresc responsabilităţile tale. Faţă de propriul popor, dacă nu şi faţă de alte popoare… Şi spun asta cu toată convingerea nu, pentru că, iată, stăm aici, împreună, la un pahar cu apă plată. By the way, eu sînt fan Evian, chiar dacă e franţuzească. De altfel, şi este bine să ştie toată lumea, apa carbogazoasă nu face bine la rinichi.”
  • 4. Doamna: “Domnule, domnule deputat! Vă rog frumos… Nu aduceţi în dezbatere argumente pentru care s-ar putea să vă pară rău!” Domnul: “Staţi liniştită doamnă! Nu mă înţelege-ţi greşit…Mi-a cumpărat nevată- mea o curea nouă, Hugo Boss, şi de atunci mă mînîncă groaznic pielea în zona pelviană.”
  • 5. Parlamentarul 1: “Eu zic că pentru azi ajunge, ne-am făcut datoria faţă de ţară. Hai acasă sau om vedea noi unde.” Parlamentarul 2: “Te rog io, să mai stăm puţin. Mai am de finalizat un aspect delicat. Apoi o luăm din loc.”
  • 6. Domnul din stînga: “Ehei, bietul meu prieten din opoziţie, habar n-ai tu cum te- au năpădit! Şi sînt din aia care par liniştiţi pînă în momentul în care realizezi că nu mai ai nici o scăpare…”
  • 7. “Stai, stai… mai uşor un pic, capu’ mai sus. Fii mai natural, să nu se creadă cine ştie ce... Reîncepem mai adînc, mai profund, un pic mai tîrziu, cînd nu se uită opoziţia la noi.”

Related Documents