Echipa : Yellow Giraffe
Lacatus Madalina si Borcea Daiana
Deși Office 2007 și 2010 si-au îmbunătățit
capabilitățile de căutare, tot s-ar putea dori să
aruncăm o privire la Totul, d...
În așteptarea unui răspuns pe e-mail este plictisitor - nu
pentru că aștepți, ci pentru că uitați aștepți. Ei bine,
eu fac...
 Numele acestui instrument nu se face
dreptate. Mai multe Add-in vă permite să
ascunde rapid și ușor de text Word prin
cr...
 Uneori, lucrurile simple sunt cele mai bune.
FreeFileViewer vă permite să vizualizați un
număr de formate deci ai nevoie...
 Această Excel add-in este, probabil, una
dintre cele mai populare - și le-a îndurat.
ASAP Utilities este-rândul său, la ...
 Încercați acest Cuvânt add-in dacă reușești
documente de afaceri de mari dimensiuni,
cum ar fi propuneri, contracte, cit...
 Un număr de prezentare add-in-uri de
alimentare cu șabloane de prezentare, dar
VisualBee este un pic diferit. Acesta vă
...
 iSpring Pro convertește o prezentare
PowerPoint intr-o prezentare Flash on-line
(.swf fișiere). Pentru cea mai mare part...
Pop-up Excel Calendar vă permite să
introduceți și să configurați un control
DatePicker fără a scrie cod. Pur și simplu
fa...
 Sunt adesea întrebat de moduri de ușor
pentru a curăța de date Excel, și l-am găsit în
sfârșit ceva ce pot recomanda. Fu...
Prezentare microsoft office power point nou000
of 12

Prezentare microsoft office power point nou000

Published on: Mar 4, 2016
Source: www.slideshare.net


Transcripts - Prezentare microsoft office power point nou000

 • 1. Echipa : Yellow Giraffe Lacatus Madalina si Borcea Daiana
 • 2. Deși Office 2007 și 2010 si-au îmbunătățit capabilitățile de căutare, tot s-ar putea dori să aruncăm o privire la Totul, de VoidTools. Totul nu este un tradițional add-in. Mai degrabă, este un instrument administrativ care localizează fișierele și folderele de nume de fișier. (Acesta nu se limitează la lucru doar cu Office.) Ai tip într-un șir de căutare, și totul afișează o listă de potrivite fișiere și foldere. Răspunsul este aproape instantanee pentru sistemele normale. Asta e tot ce face, dar o face bine. Nici măcar nu mai deranjez cu instrumentele de căutare Office.
 • 3. În așteptarea unui răspuns pe e-mail este plictisitor - nu pentru că aștepți, ci pentru că uitați aștepți. Ei bine, eu fac. Apoi, proiectul culisează un pic și e vina mea pentru că odată ce am trimis cererea de e-mail, m- am mutat la altceva. Outlook încearcă să ajute. Aveți posibilitatea să atribuiți un memento pentru un e- mail atunci când îl trimite, care adaugă un element la lista de To-Do. Dar de e-mail Follow-up merge un pas mai departe. Acesta vă permite să setați un timp de răspuns când creați e-mail; în cazul în care beneficiarul nu a răspuns până la data de răspuns alocat, acest puturos mic add-in vă reamintește că sunteți încă în așteptare pe un răspuns. Este extrem de la îndemână - cu siguranță mai bine decât post-it- uri Eu folosesc de folosit!
 • 4.  Numele acestui instrument nu se face dreptate. Mai multe Add-in vă permite să ascunde rapid și ușor de text Word prin crearea de secțiuni pliabile. Oricine creează documente lungi care cuprind aceleasi blocuri de text va găsi acest add-in util. Nu mai combinarea sau comasarea .... doar clicuri! În plus, puteți ascunde note sau orice fel de conținut pe care doriți să includă, dar nu împărtășesc. (Dar nu folosi această add-in pentru a ascunde date confidențiale.) Or ascunde temporar secțiuni, astfel încât să puteți imprima unele secțiuni, și nu altele.
 • 5.  Uneori, lucrurile simple sunt cele mai bune. FreeFileViewer vă permite să vizualizați un număr de formate deci ai nevoie doar de un singur vizualizator. Folosind FreeFileViewer, puteți citi un PDF, un document Word, o foaie de calcul Excel, și mai mult. Poti juca chiar și fișiere de muzică. Nu e mult altceva de spus despre FreeFileViewer, ci ca un vizualizator nu-prostii, ea funcționează bine.
 • 6.  Această Excel add-in este, probabil, una dintre cele mai populare - și le-a îndurat. ASAP Utilities este-rândul său, la cererea utilizatorilor, atât frecvente și rare, dar din motive diferite. Pentru frecvente utilizator, oferă o interfață ușor de utilizat, care este doar mai eficient decât Excel. Utilizatorii rare se va baza pe faptul că interfața pentru că soluțiile sunt mai ușor de a găsi și implementa. Dacă găsiți vreodată te gândești, știu Excel pot face acest lucru, dar cum ?, rândul său, ASAP Utilities.
 • 7.  Încercați acest Cuvânt add-in dacă reușești documente de afaceri de mari dimensiuni, cum ar fi propuneri, contracte, citate, subvenții, și sumele licitate. Folosind îmbinare tehnologie, Propunere Pack Wizard vă permite să asambla rapid documentele. Acesta este dotat cu mai mult de 800 de modele și 1.300 de pagini de text probă. Deși este ușor să pună în aplicare, aceasta poate dura un timp pentru a se familiariza cu tot ce are de oferit și cum funcționează. Nu vă așteptați ca utilizatorii să putinei un contract de 10 minute dupa instalarea.
 • 8.  Un număr de prezentare add-in-uri de alimentare cu șabloane de prezentare, dar VisualBee este un pic diferit. Acesta vă permite să consolideze o prezentare existentă. Când aveți o VisualBee, analizează textul și structura de prezentare și încearcă să îmbunătățească ceea ce ai făcut pe cont propriu. Nu lua totul drept, dar aceasta va genera câteva portari - și puteți aruncați cu ușurință ceea ce nu vă place. Banca de imagini numai este în valoare de descărcare
 • 9.  iSpring Pro convertește o prezentare PowerPoint intr-o prezentare Flash on-line (.swf fișiere). Pentru cea mai mare parte, se transformă totul într-o prezentare: animatie, tranziții, clipuri video, audio, lucrările. Totul convertește bine --usually. iSpring Pro funcționează rapid și nu are nevoie de o mulțime de cunoștințe de specialitate. Ea vine în 32 și 64-biți și necesită o licență de test (care este un pic neobișnuită), dar este nevoie de doar o secunda de a dobândi.
 • 10. Pop-up Excel Calendar vă permite să introduceți și să configurați un control DatePicker fără a scrie cod. Pur și simplu faceți clic pe fila Calendar pop-up, care se adaugă la Panglică, introduceți calendarul, verificați câteva setări, și ați terminat. E greu să găsești ceva mai simplu decât asta.
 • 11.  Sunt adesea întrebat de moduri de ușor pentru a curăța de date Excel, și l-am găsit în sfârșit ceva ce pot recomanda. Fuzzy Duplicate Finder funcționează cu versiunile Excel 2000 prin 2007. vă ajută să găsiți toate aceste duplicate neclare - aceste greșeli care nu prezintă întotdeauna ca greșeli. Va găsi, de asemenea erorile de scriere, și cuvintele scrise greșit în registre de lucru Excel și a vă ajuta să se ocupe de ceea ce găsește. Este un instrument elegant și util.

Related Documents