Namještaj i uređenje predsoblja
Predsoblje je dio stana, u koji, svaki gost, prvo uđe. No, naše predsoblje je često neuređ...
Predsoblja, koja su veselo uređena, su najčešće, vrlo, vrlo šarena. Ona su puna raznih sitnica i
uspomena.
U takvim predso...
To je vrlo lijepo za vijdeti i kada nam netko dođe u goste, to je nešto, što će goste odmah
zabaviti, čim uđu u prostor pr...
Na dvosjed ili klupicu, će gosti sjesti prilikom preobuvanja ili odlaganja svojih kaputa ili jakni.
Osim dvosjeda, ondje j...
of 4

Namještaj i uređenje predsoblja

Namještaj i uređenje kompletnog predsoblja.
Published on: Mar 3, 2016
Published in: Design      
Source: www.slideshare.net


Transcripts - Namještaj i uređenje predsoblja

  • 1. Namještaj i uređenje predsoblja Predsoblje je dio stana, u koji, svaki gost, prvo uđe. No, naše predsoblje je često neuređeno, jer mislimo da nije toliko bitno, ali ipak, svi znamo da je jako važan dobar prvi dojam. Zbog toga, je btino da je naše predosblje lijepo uređeno. No, to sad ovisi o ukusima. Predsoblja, zbilja mogu biti sređena na razne načine. Imamo od najmodernije uređenih, pa do najklasičnije uređenih predsoblja. Uređenje predsoblja Osim modernog i klasičnog uređenja, postoje predsoblja koja su vrlo veselo uređena, to jest ona koja su vrlo maštovito uređena. pa ćemo se malo zadržati, na takvim, to jest posebnim, uređenjima predsoblja.
  • 2. Predsoblja, koja su veselo uređena, su najčešće, vrlo, vrlo šarena. Ona su puna raznih sitnica i uspomena. U takvim predsobljima prevladava veselje i jarke boje. Zidovi u takvim predsobljima su obojeni u jarke boje, katkada, svaki zid može biti obojen u neku drugu boju, nekada su zidovi iscrtani raznim likovima iz filmova crtanih filmova, a katkada su zidovi obojeni u dva nivoa. Na zidove, netko zna staviti i tapete, najčešće šarene tapete ili tapete sa nekim uzorcima (cvjetni, tigrasti, zebrasti itd.,)nekada su zidovi obloženi tapetama sa svih strana, nekada samo po jedan ili dva zida imaju tapete. To izgleda vrlo zanimljivo. Osim što je boja na zidovima, ili što su tapete na zidovima, na njima mogu biti i police. Police su najčešće isto obojene u jarke boje, da budu što uočljivije, u veselim predsobljima, te se na njima nalaze razne upomene, slike, čestitke, ukrasi i tako dalje.
  • 3. To je vrlo lijepo za vijdeti i kada nam netko dođe u goste, to je nešto, što će goste odmah zabaviti, čim uđu u prostor predsoblja. Prostor predsoblja može biti i veći i manji, iako je najčešće, kod svih nas, to ipak malo manji prostor, koji nema prozora. Iz tog razloga, ondje se treba nalaziti lusterić ili lampa, kako bi bilo dovoljno osvjetljeno, barem umjetnim svjetlom. prostor predsoblja bi se treba nalaziti podalje od soba, posebno, ako netko ima malenu bebu pa ima sobu za bebu, baš zato, kako se beba ne bi budila, dok gosti dolaze ili odlaze iz posjete. To je vrlo bitno, jer bi inače beba bila nemirna i plakala cijelo vrijeme. Osim, što je poželjno, da predsoblje bude udaljeno od sobe za bebe, potrebno je i da je udaljeno od spavaće sobe roditelja, također, ako netko od supružnika, odluči ići spavati, da mu ne smeta buka, nego da se može kvalitetno opustiti uz televiziju ili neki roman. U predsoblju se treba nalaziti i dvosjed, ili klupica, ovisi kako jhe predsoblje uređeno.
  • 4. Na dvosjed ili klupicu, će gosti sjesti prilikom preobuvanja ili odlaganja svojih kaputa ili jakni. Osim dvosjeda, ondje je poželjan stolić, ne mora biti velik, dovoljan, za odložiti neke dodatne stvari ne njega, poput torbice, vrečice i tako dalje. No, najbitnije je u prostoru predsoblja da se nalazi velika vješalica, na kojoj će se nalaziti jakne i kaputi naših gosti.

Related Documents