ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πρόγραμμα Καινοτομίας Ελληνικού Προϊόντος:Η Μαρι...
ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Παράλληλα, η Μαρινόπουλος Α.Ε. στηρίζει την επιχειρηματικότητα, με έναν πρωτοποριακόδιαγωνισμό καινοτομία...
of 2

Press release - innovation programme crete

Published on: Mar 4, 2016
Source: www.slideshare.net


Transcripts - Press release - innovation programme crete

  • 1. ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πρόγραμμα Καινοτομίας Ελληνικού Προϊόντος:Η Μαρινόπουλος A.E. συνεχίζει το ταξίδι της στην Ελλάδα για την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων με επόμενο σταθμό της την Κρήτη5 Δεκεμβρίου 2012 – Η Μαρινόπουλος Α.Ε. μέσω του Προγράμματος Καινοτομίας ΕλληνικούΠροϊόντος, παραμένει προσηλωμένη στη στήριξη των Ελλήνων παραγωγών και των τοπικώνκοινωνιών, συνεχίζοντας υπεύθυνα τη διαδρομή της στην Ελλάδα. Στόχος της εταιρίας είναινα προβάλει τον πλούτο της ελληνικής γης και να προσφέρει στους Έλληνες καταναλωτές,που την τιμούν με την εμπιστοσύνη τους εδώ και 50 χρόνια, τα καλύτερα προϊόντα τουτόπου. Το Πρόγραμμα υλοποιείται από τον Ιούλιο του 2012 και έχει ήδη επισκεφτεί την πόλητων Σερρών, την Τρίπολη και το Βόλο. Επόμενος σταθμός του ταξιδιού της ΜαρινόπουλοςΑ.Ε. είναι το Ηράκλειο της Κρήτης, στις 5 Δεκεμβρίου 2012.Μέχρι σήμερα, την πρωτοβουλία έχουν αγκαλιάσει θερμά 195 Έλληνες προμηθευτές, καθώςκαι 3.069 εργαζόμενοι της Μαρινόπουλος Α.Ε. που ζουν και εργάζονται στα 164καταστήματα της εταιρίας στις συγκεκριμένες περιοχές. Παράλληλα, η Μαρινόπουλος Α.Ε.διαθέτει στα ράφια των καταστημάτων της 1.416 κωδικούς επώνυμων προϊόντων και 265κωδικούς προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας Carrefour, που προέρχονται από την Πελοπόννησο,τη Θεσσαλία, την Κρήτη και την ευρύτερη περιοχή των Σερρών. Η Μαρινόπουλος Α.Ε. ωςαμιγώς ελληνική εταιρία, συνεργάζεται με περισσότερους από 2.000 Έλληνες παραγωγούςκαι προμηθευτές, διαθέτοντας μέσα από το δίκτυο των καταστημάτων της προϊόντα πουείναι ελληνικής προέλευσης σε ποσοστό 96%.Επιπλέον, στο πλαίσιο της ενέργειας, τα 34 καταστήματα, Carrefour, CarrefourΜαρινόπουλος, Carrefour Express στην Κρήτη, προσφέρουν στους καταναλωτές σημαντικέςεκπτώσεις σε τοπικά προϊόντα, είτε επώνυμα, είτε ιδιωτικής ετικέτας Carrefour,αναδεικνύοντας τον τοπικό χαρακτήρα και την παράδοση της περιοχής.
  • 2. ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Παράλληλα, η Μαρινόπουλος Α.Ε. στηρίζει την επιχειρηματικότητα, με έναν πρωτοποριακόδιαγωνισμό καινοτομίας που αναζητά καινοτόμα προϊόντα σε όλη τη χώρα δίνοντας τηδυνατότητα σε όσους εμπνευστούν κάτι διαφορετικό να δουν τις ιδέες τους τοποθετημένεςπρος πώληση στα ράφια των καταστημάτων της για έξι μήνες.Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μαρινόπουλος Α.Ε., κ. Jerome Loubere, δήλωσε σχετικά, «Σεένα δύσκολο περιβάλλον, είναι χαρά μας που μια ακόμα υπεύθυνη δράση της εταιρία μαςέχει ήδη αγκαλιαστεί από όλους, τους προμηθευτές μας, αλλά και τους Έλληνες παραγωγούςπου επιθυμούν να προβάλουν τα προϊόντα που δημιουργούν με μεράκι και αγάπη. Tο ταξίδιμας για την ανάδειξη των προϊόντων του τόπου μας, φιλοδοξούμε να έχει πολλούς ακόμασταθμούς στην ελληνική Περιφέρεια, της οποίας αποτελούμε αναπόσπαστο κομμάτι όλααυτά τα χρόνια».Επόμενοι σταθμοί του Προγράμματος Καινοτομίας Ελληνικού Προϊόντος είναι ηΘεσσαλονίκη, η Δυτική Μακεδονία, η Θράκη και τα Ιωάννινα.Παρουσία της Μαρινόπουλος στην ΚρήτηH Μαρινόπουλος στην Κρήτη διαθέτει 2 υπερμάρκετ Carrefour, 18 καταστήματα CarrefourΜαρινόπουλος, 6 Franchise καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος και 8 Franchiseκαταστήματα Carrefour Express. Συνολικά απασχολούνται 803 άνθρωποι.Η Carrefour Μαρινόπουλος συνεργάζεται με 52 ελληνικές εταιρίες και παραγωγούς τηςπεριοχής και προωθεί έτσι σε κάθε γωνιά της χώρας τα πλούσια σε ποιότητα και ποικιλίατοπικά προϊόντα της Κρήτης, τα οποία είναι δημοφιλή σε όλον τον κόσμο.Μέσα από το δίκτυο των 800 καταστημάτων της ανά τη χώρα η Carrefour Μαρινόπουλοςδιανέμει 173 κωδικούς επώνυμων προϊόντων και 21 κωδικούς προϊόντων ιδιωτικής ετικέταςCarrefour με προέλευση από την ευρύτερη περιοχή της Κρήτης.

Related Documents