Portfolio / Portefølje
Niklas Antonson
——
Kontakt:
+45 28 42 93 98
hello@niklasantonson.com
2011 – 2014 Danmarks Medie o...
#1Design af pris til
“danish game award” &
svenske “spel galan”
Arrangørerne bag “Danish Game Award” og
den svenske pendan...
#2Cover artwork til albummet
“MODERN PERSUASION” AF Bodaboda
duo & peter brötzmann
En plade med kompromisløs improviseret ...
#3illustrationer og cover
til bogen “fair snak - på
fødevareemballager”
af fairspeak-gruppen
ved handelshøjskolen i
københ...
SÆBY
RULLEPØLSE
INNOVATIV
PRODUKTUDVIKLING
JURA
LOVGIVNING
MARKETING&
FORBRUGERADFÆRD
DE KOGNITIVE VIDENSKABER
30%
MINDRE
...
#4VISUEL IDENtitet &
design af award til live
jazz danmark prisen
Foreningen Jazz Danmark har i flere år
uddelt en pris ti...
#5
web design
Her er nogle eksempler på sider, jeg har designet.
www.momomomo.dk - et dansk/færøisk band, der laver elektr...
visuel identitet for den
elektroniske trio Deers of
darkness.
#6
Dette er en identitet, der tager udgangspunkt i bandets d...
#7identitet & labeldesign
for microbryggeriet
amager bryghus
Dette er mit afgangsprojekt fra Danmarks Medie- og
Journalist...
843190002320
13,5°
13,5°
13,5°
A B C D E F G H I J
K L M N O P Q R S
T U V W X Y Z Æ Ø Å
a b c d e f g h i j k
l m n o p q...
tak for kigget!
Se flere projekter på www.niklasantonson.com
NAntonson-Portfolio
NAntonson-Portfolio
NAntonson-Portfolio
NAntonson-Portfolio
NAntonson-Portfolio
NAntonson-Portfolio
NAntonson-Portfolio
NAntonson-Portfolio
NAntonson-Portfolio
of 20

NAntonson-Portfolio

Published on: Mar 3, 2016
Source: www.slideshare.net


Transcripts - NAntonson-Portfolio

 • 1. Portfolio / Portefølje Niklas Antonson —— Kontakt: +45 28 42 93 98 hello@niklasantonson.com 2011 – 2014 Danmarks Medie og Journalisthøjskole: Grafisk Design 2006 Teknisk Skole, København, Denmark: Grundforløb / Webdesign 1999 – 2000 Berklee College of Music, Boston, USA: Performance Major 1997 – 1999 Fridhems Folkhögskola, Svalöv, Sverige: Musiklinien 1993 – 1997 Vasaskolan, Gävle, Sverige: Arts Programme Jeg er en musiker der blev grafisk designer og en svensker der blev dansker. Næsten i hvert fald... Jeg spiller stadig lidt musik og har stadig et svensk pass men har nu boet i København i 14 år. Jeg har en klar personlig stil som grafisk designer, men jeg har også en stærk evne til at efterligne og imitere for at finde den stil der passer til en given opgave. Jeg er vant til at følge en designguide såvel som ide- og konceptudvikling, og har en god forståelse for den visuelle logik, der skal til for at formidle et budskab til den rette målgruppe. Uanset hvad jeg har arbejdet med, så er den røde tråd hos mig at jeg er en diy person. Jeg er vant til at løse problemer, finde viden og lære de programmer eller teknikker der skal til for, at jeg skal nå det mål som jeg har sat for mig. STUDIER NIKLAS - Illustrator - Indesign - Photoshop - After Effects - Final Cut - Pro Tools 2008 - : Arbejdet som selvstændig med opgaver indenfor grafisk design og webdesign samt programmering af hjemmesider. 2014 jan. - 2014 mar.: Hometapes (Portland, OR) Praktik som grafisk designer hos pladeselskabet Hometapes. 2013 oct. - 2014 jan.: Stagis, branding & kommunikations bureau. Praktik som grafisk designer programmer ERFARING
 • 2. #1Design af pris til “danish game award” & svenske “spel galan” Arrangørerne bag “Danish Game Award” og den svenske pendant “Spel Galan” ville i år have et nyt koncept til deres pris. Jeg ville lave en pris, som kunne være interaktiv og som man fik lyst at bruge og ikke kun stille op i boghylden. Jeg valgte derfor at lave prisen til et spil i dets mest analoge form, et kuglespil. Inde i prisen er en labyrint og 4 x 5mm stålkugler, som man skal prøve at få ind i midten af prisen. Prisen er lavet i klar acryl med tryk på forsiden og lagt ind i en ramme af mdf. For at skabe genkendelighed valgte jeg at beholde formen fra tidligere års priser samt bruge de farver og typografi, som allerede blev brugt i arrangemengets visuelle identitet. Både arrangørerne og vinderne var meget begejstrede for det nye design og koncept, og det blev omtalt i artikler om eventet samt delt og kommenteret på twitter og facebook.
 • 3. #2Cover artwork til albummet “MODERN PERSUASION” AF Bodaboda duo & peter brötzmann En plade med kompromisløs improviseret musik af den danske improgruppe BodaBoda Duo sammen med den legendariske tyske saxofonist Peter Brötzmann. Til coveret valgte jeg at arbejde med en klassisk jazzalbum stil med en rent typografisk løsning som gamle Blue Note udgivelser. Det har jeg kombineret med en meget moderne stil med pixelerede effekter og glitch ”fejl” i titlen for at understrege, at det drejer sig om noget moderne og nutidigt.
 • 4. #3illustrationer og cover til bogen “fair snak - på fødevareemballager” af fairspeak-gruppen ved handelshøjskolen i københavn Forfatterne bag bogen havde brug for en række illustrationer, der kunne forklare nogle til tider komplekse processer og pointer. Jeg skabte et enkelt og rent univers, hvor der er skåret ind til benet af, hvad illustrationen skal vise. Bogen bliver udgivet senere i 2015.
 • 5. SÆBY RULLEPØLSE INNOVATIV PRODUKTUDVIKLING JURA LOVGIVNING MARKETING& FORBRUGERADFÆRD DE KOGNITIVE VIDENSKABER 30% MINDRE FEDT 25% MERE I PAKKEN 0% TILSAT SUKKER FLERE KOSTFIBRE END I HVAD? HVOR ER DER FÆRRE? HVOR MEGET VAR DER FØR? HVOR KOMMER DEN SØDE SMAG SÅ FRA? Flere fiskefileter er presset sammen til hver sin fiskelignende enhed, hvilket der da heller ikke lægges skjul på i vareinfo. Men ser det sådan ud? Produktet er udviklet som et funktionelt alternativ til pizzaost med visse fordele. Det indeholder dog primært andre ingredienser end ost. Produktet markedsføres da også som “Pizzatopping”, men en klager mente, at dette var vildledende, da det, man normalt ville putte oven på en pizza, netop er ost REVET PIZZA TOPPING FISKEFILET(ER)? IKKE OST... MEN HVAD ER DET SÅ?
 • 6. #4VISUEL IDENtitet & design af award til live jazz danmark prisen Foreningen Jazz Danmark har i flere år uddelt en pris til årets jazzspillested. I 2014 ønskede de en fornyelse af prisen, da de dels aldrig har haft en fysisk pris og nu ønskede at det visuelt skulle fungere sammen med den nye hjemmeside www.jazzlive.dk. Med udgangspunkt i hjemmesiden valgte jeg at bruge det ikon, som bliver brugt til at signalere venue og lagde den ud i 3 ”pile”, der peger ned på et sted. Farverne er taget fra den farveskala, som hjemmesiden bruger til at signalere forskellige genrer. Således skal logoet symbolisere det bedste af de forskellige venues og repræsentere alle genrer. Den fysiske pris er laserskåret i birkefiner og acryl med print. Vinderens navn samt logotype er graveret ned i træet. ikon for venue farve for genreFarve skala
 • 7. #5 web design Her er nogle eksempler på sider, jeg har designet. www.momomomo.dk - et dansk/færøisk band, der laver elektronisk popmusik www.tyrfing.com - indie label baseret i København www.jakobthorkild.dk - personlig hjemmeside til musiker, skribent og underviser
 • 8. visuel identitet for den elektroniske trio Deers of darkness. #6 Dette er en identitet, der tager udgangspunkt i bandets debutplade “Wartime Stories”, der er en temaplade om krig. Bandet laver mørk, støjende men også meget dansabel elektronisk musik. Jeg ville lave et mørkt og detaljeret cover med mange små historier i. Som kontrast til de detaljerede collager, og mere i tråd med den elektroniske stramme side hos bandet, lavede jeg et form for logo med et stilistiskt dådyrshoved og et navnetræk med udganspunkt i fonten Miso. I stedet for at udgive musikken på cd/vinyl får man et lille våben skåret i neonrød acryl med en indgraveret downloadkode på. Ud over våben og pladecover lavede jeg en pressepakke og en plakatserie med citater fra sangene på pladen.
 • 9. #7identitet & labeldesign for microbryggeriet amager bryghus Dette er mit afgangsprojekt fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Min problemformulering gik på at lave en identitet, der kan fremhæve Amager Bryghus’ personlighed og være fleksibelt nok til at rumme de bredt appellerende øl såvel som de små oplag af specialøl. Amager Bryghus har eksisteret siden 2007 og er hurtigt blevet anerkendt som et kvalitetsbryggeri, der afprøver nye og spændende opskrifter såvel som de klassiske øl. I dag eksporterer AB ca halvdelen af deres øl til udlandet, og de kan findes fra USA til Australien. I min løsning har jag fokuseret på den tone of voice som AB bruger. Den er afslappet, humoristisk og til tider også ironisk. På bagsiden af etiketterne er der historier eller røverhistorier omkring øllene, og de benytter sig aldrig af den klassiske ”denne øl smager godt til...” tekst. Den redesignede etiket bygger på det nye logos form. Vinklen på logoet bestemmer hvordan de visuelle elementer på etiketten kan udformes. De klassiske pilsnerøl har fået et forsigtigere udtryk, da de bliver solgt i supermarkeder og tiltaler et bredere publikum. Hvorimod specialøllen, der bliver solgt i specialbutikker, har fået et vildere, og mere humoristisk udtryk, med tegninger og fotocollager. Løsningen fokuserer også på, hvordan man med de givne ”regler” kan skabe serier ved hjælp af farver, typografi og udformning.
 • 10. 843190002320 13,5° 13,5° 13,5° A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z æ ø å ? ! % & @ A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z æ ø å ? ! % & @ Sh en t ox skrifterLOGO etiket form grid eksempler sub brand / serie logo DIN co nde nse d
 • 11. tak for kigget! Se flere projekter på www.niklasantonson.com

Related Documents