Activităţi pedagogice şi culturale
în structurile infodocumentare
din învăţământul preuniversitar
Perioada: 4 – 6 februari...
Daniela Pop. Arad, 2015
 Il incepe o frunza/ un organ
vegetal -cu glasul stins de sfiala,
cu obrajii dogorati-soptindu-l:...
Daniela Pop. Arad, 2015
 Si gastele il incuviinteaza/dau acordul dand
din cap:,,Da-da, da-da, da-da”Iar firele de la
plan...
Daniela Pop. Arad, 2015
 Il incepe o frunza/ un organ vegetal
-cu glasul stins de sfiala, cu obrajii
dogorati-soptindu-l:...
Daniela Pop. Arad, 2015
 …”. Si gastele il incuviinteaza/dau acordul
dand din cap:,,Da-da, da-da, da-da”Iar firele
de la ...
Daniela Pop. Arad, 2015
 …”. Si gastele il incuviinteaza/dau acordul
dand din cap:,,Da-da, da-da, da-da”Iar firele
de la ...
of 6

Pop daniela

Published on: Mar 4, 2016
Source: www.slideshare.net


Transcripts - Pop daniela

  • 1. Activităţi pedagogice şi culturale în structurile infodocumentare din învăţământul preuniversitar Perioada: 4 – 6 februarie 2015 (24 de ore) Loc de desfăşurare: CCD Arad Cursant: POP DANIELA Animaţii lectură în CDI
  • 2. Daniela Pop. Arad, 2015  Il incepe o frunza/ un organ vegetal -cu glasul stins de sfiala, cu obrajii dogorati-soptindu-l:,, A fosst odat !...” Dar soapta ii sporeste in freamat raspandit prelung/in vibratii raspandite prelung, si frunzele, impreuna, murmura/ intoneaza nedeslusit intrebator: ,,A fosstt…?”De departe gansacul hotaraste:,,A
  • 3. Daniela Pop. Arad, 2015  Si gastele il incuviinteaza/dau acordul dand din cap:,,Da-da, da-da, da-da”Iar firele de la planta erbacee, alergand de-a valma, s- apleaca si se roaga suspinand:,,sssspune… ssspune…”Prunii, desteptati din toropeala verii, deschid ochii vineti, aiuriti. Merele si perele fug de prin asternutul crengilor, zugravindu-si chipurile colorate pe fetele frunzelor, ca sa nu le bage nimeni in sama fuga. Dar vantul descopera inselaciunea si, pornind in cautarea lor, se uita pe feresti, le vede si le cheama prin horn….
  • 4. Daniela Pop. Arad, 2015  Il incepe o frunza/ un organ vegetal -cu glasul stins de sfiala, cu obrajii dogorati-soptindu-l:,, A fosst odat !...” Dar soapta ii sporeste in freamat raspandit prelung/in vibratii raspandite prelung, si frunzele, impreuna, murmura/ intoneaza nedeslusit intrebator: ,,A fosstt…?”De departe gansacul hotaraste:,,A fosssssst…”.
  • 5. Daniela Pop. Arad, 2015  …”. Si gastele il incuviinteaza/dau acordul dand din cap:,,Da-da, da-da, da-da”Iar firele de la planta erbacee, alergand de-a valma, s-apleaca si se roaga suspinand:,,sssspune…ssspune…”Prunii, desteptati din toropeala verii, deschid ochii vineti, aiuriti. Merele si perele fug de prin asternutul crengilor, zugravindu-si chipurile colorate pe fetele frunzelor, ca sa nu le bage nimeni in sama fuga. Dar vantul descopera inselaciunea si, pornind in cautarea lor, se uita pe feresti, le vede si le cheama prin horn….
  • 6. Daniela Pop. Arad, 2015  …”. Si gastele il incuviinteaza/dau acordul dand din cap:,,Da-da, da-da, da-da”Iar firele de la planta erbacee, alergand de-a valma, s-apleaca si se roaga suspinand:,,sssspune…ssspune…”Prunii, desteptati din toropeala verii, deschid ochii vineti, aiuriti. Merele si perele fug de prin asternutul crengilor, zugravindu-si chipurile colorate pe fetele frunzelor, ca sa nu le bage nimeni in sama fuga. Dar vantul descopera inselaciunea si, pornind in cautarea lor, se uita pe feresti, le vede si le cheama prin horn….

Related Documents