Pret router wirelessTP-LINKRouter wireless, cel mai bun router wirelessChiar şi începătorii pot configuracu uşurinţă produ...
Pret router wirelessAcest model de router wireless este poate cel mai popular, avand in vedereusurinta cu care poate fi se...
of 2

Pret router wireless

Router-ul wireless este un dispozitiv din ce in ce mai cautat. Cu ajutorul lui puteti sa conectati la internet intreaga casa: computerul, laptopul, telefonul mobil sau tableta, beneficiind de o conexiune stabila si rapida. Vezi care este pretul unui router wireless TP-LINK, unul dintre cele mai populare modele, recunoscut pentru usurinta cu care se poate seta conexiunea la internet sau setarile de siguranta.
Published on: Mar 4, 2016
Published in: Technology      
Source: www.slideshare.net


Transcripts - Pret router wireless

  • 1. Pret router wirelessTP-LINKRouter wireless, cel mai bun router wirelessChiar şi începătorii pot configuracu uşurinţă produsele decomunicaţii în reţea.
  • 2. Pret router wirelessAcest model de router wireless este poate cel mai popular, avand in vedereusurinta cu care poate fi setat si optiunile pe care le ofera. Router-ul TP-LINKeste perfect pentru apartamentul tau si este foarte usor de configurat in oriceretea de internet.Il setezi si uiti de el, avand in vedere pretul acestui router wireless ar fi pacat sanu profiti de ocazie si sa-l comanzi.Router-ul dispune de un port WAN si 4 porturi LAN, deci vei putea accesainternetul fie wireless fie prin fir, daca este nevoie.

Related Documents