Marșul și Crosul Casiopeea împotriva cancerului la sân
www.casiopeea.org
2014
a

CASIOPEEA este un proiect UNIC în ROMÂNIA născut din dorinţa de a promova sportul şi sănătatea .

Organizăm Crosuril...
11.200 de participanţi au alergat în cadrul crosului atât la Bucureşti cât şi la Braşov
99 companii s-au întrecut în Co...
300 de participanți au alergat în cadrul crosului, în ciuda unei ploi potrivnice
3 companii s-au întrecut în Corporate ...
Cifre record adunate in doar 3 ani!

O ocazie perfectă pentru ca marile companii să promoveze responsabilitatea socială,beneficiile sportului,modul de viaţă...
Le mulţumim tuturor!
of 7

Prezentare Cros Casiopeea

Descrierea crosului caritabil organizat de Asociatia Casiopeea, pentru sustinerea femeilor cu cancer la san.
Published on: Mar 4, 2016
Published in: Healthcare      
Source: www.slideshare.net


Transcripts - Prezentare Cros Casiopeea

  • 1. Marșul și Crosul Casiopeea împotriva cancerului la sân www.casiopeea.org 2014 a
  • 2.  CASIOPEEA este un proiect UNIC în ROMÂNIA născut din dorinţa de a promova sportul şi sănătatea .  Organizăm Crosurile Casiopeea, acţiuni la care pot participa toţi cei care vor să petreacă o zi frumoasă de alergare sau plimbare în aer liber şi care vor să contribuie prin donaţia lor la îmbunătăţirea vieţii femeilor cu cancer la sân.  Iniţiem acţiuni de promovare a unui stil de viaţă sănătos în companii sau în şcoli prin programe variate, concepute special pentru a adapta recomandările generale ale experţilor la condiţiile şi nevoile specifice ale grupului respectiv.  Prin atelierele desfăşurate în spitale sau în afara lor, acompaniem pacienţii cu boli grave în evoluţia lor spre redobândirea echilibrului şi a speranţei.
  • 3. 11.200 de participanţi au alergat în cadrul crosului atât la Bucureşti cât şi la Braşov 99 companii s-au întrecut în Corporate Challenge 2.064 copii s-au distrat în cursa special organizată pentru micuți Peste 1.000 de proteze mamare au fost donate femeilor cu cancer la sân din ambele oraşe 5.200 de vouchere pentru o ecografie gratuită la sân au fost oferite de Clinicile Anima (Bucureşti) şi Hiperdia (Braşov) 25.760 km s-au alergat, construind o autostradă a binelui pentru femeile diagnosticate cu cancer la sân Evenimentul pune accent pe importanţa prevenţiei prin acordarea fiecarui adult înscris a unui voucher pentru un set de analize gratuite, în cadrul Clinicilor Anima şi Hiperdia. Cifre record adunate în doar 3 ani!
  • 4. 300 de participanți au alergat în cadrul crosului, în ciuda unei ploi potrivnice 3 companii s-au întrecut în Corporate Challenge 45 de proteze mamare vor fi donate la ceremonia de la sfarsitul lunii iulie 200 de vouchere pentru un set de analize gratuite au fost oferite de Clinica Hiperdia Crosul şi Marşul Casiopeea a fost susținut de campioana mondială la gimnastică, Corina Ungureanu, pentru al 2 lea an consecutiv. Pe braşovenii inimoşi nu-i sperie nici ploaia!
  • 5. Cifre record adunate in doar 3 ani!
  • 6.  O ocazie perfectă pentru ca marile companii să promoveze responsabilitatea socială,beneficiile sportului,modul de viaţă sănătos dar mai ales importanţa prevenţiei în rândul propriilor angajaţi, în special femei.  Angajaţii pot ”împărţi” aceste beneficii cu membrii familiilor lor  Un trofeu va fi înmânat companiei care înscrie cel mai mare număr de participanţi. Corporate Challenge o oportunitate de relaxare în compania colegilor!
  • 7. Le mulţumim tuturor!

Related Documents