Presoners del mar.
Arturo Padilla de Juan
Índex
Capítol I .............................................................................................................
Treball sobre el
llibre Presoners
del mar, d’Arturo
Padilla de Juan.
1. Semblances i diferències entre la parella formada per en
Trapella i Sara i la parella formada per l’Oriol i la Laia. Es...
2. Normes del busseig. Quines són les normes per poder
bussejar amb seguretat? Quines són les que cal que tinguin en
compt...
3. Què hagués passat si els protagonistes haguessin anat al curs
d’anglès?
Que no s’haurien conegut d’aquella manera
i ser...
4. Situa el llibre en un mapa real
(pots buscar-lo al google earth) i
justifica si és possible que els
fets ocorrin exacta...
Fet per:
Judith Martínez Gálvez
3rA
of 8

Presoners del mar power point judith martínez

Published on: Mar 4, 2016
Source: www.slideshare.net


Transcripts - Presoners del mar power point judith martínez

  • 1. Presoners del mar. Arturo Padilla de Juan
  • 2. Índex Capítol I ................................................................................................................. 11 Capítol II ................................................................................................................ 23 Capítol III ............................................................................................................... 31 Capítol IV ............................................................................................................... 43 Capítol V ................................................................................................................ 53 Capítol VI ............................................................................................................... 71 Capítol VII .............................................................................................................. 77 Capítol VIII ............................................................................................................. 85 Capítol IX ............................................................................................................... 89 Epíleg .................................................................................................................... 103
  • 3. Treball sobre el llibre Presoners del mar, d’Arturo Padilla de Juan.
  • 4. 1. Semblances i diferències entre la parella formada per en Trapella i Sara i la parella formada per l’Oriol i la Laia. Es tracta d’un treball de paral·lelismes i d’opòsits. En Trapella és bromista i la Sara seriosa. Però tots dos són forts. L’Oriol segueix sent un bromista i la Laia seriosa. Els dos estan destinats a estar junts. I les dues parelles són la mateixa en èpoques diferents.
  • 5. 2. Normes del busseig. Quines són les normes per poder bussejar amb seguretat? Quines són les que cal que tinguin en compte els personatges del llibre? Cal que diguis les pàgines del llibre on apareixen aquestes instruccions i les citis. Surt al segon capítol. Cal comprovar que l’ampolla tingui el pas d’aire obert. Assegureu-vos que l’agulla marqui dos- cents bars i tingueu pressent que cal pujar a la superfície abans d’arribar a cinquanta, la reserva. No us cordeu el jacket gaire fort. Quan vulguem baixar a més profunditat, el desinflem, i quan vulguem pujar, l’inflem. Per això val més que us quedi ample. Repassem que duguem les ulleres, les aletes i el cinturó de ploms.
  • 6. 3. Què hagués passat si els protagonistes haguessin anat al curs d’anglès? Que no s’haurien conegut d’aquella manera i seria molt provable que després del curs no es tornarien a veure. Per tant, l’Oriol tindria els cinc dits i sabria més d’anglès, però no tindria una dona com ella.
  • 7. 4. Situa el llibre en un mapa real (pots buscar-lo al google earth) i justifica si és possible que els fets ocorrin exactament en aquest lloc o si l’autor ha fet servir la imaginació. Jo crec que és possible perquè hi ha un club nàutic, un restaurant anomenat Cala Canyelles, una platja i roques una mica més lluny.
  • 8. Fet per: Judith Martínez Gálvez 3rA

Related Documents