Ofertă curs Managementul resurselor umane, ediția 2015, Schultz Consulting
MANAGEMENTUL
RESURSELOR
UMANE
curs autorizat
20...
Ofertă curs Managementul resurselor umane, ediția 2015, Schultz Consulting
Schultz Consulting este o companie dinamică, ca...
Ofertă curs Managementul resurselor umane, ediția 2015, Schultz Consulting
MANAGEMENTUL RESURSELOR UMANE
Povestea stupului...
Ofertă curs Managementul resurselor umane, ediția 2015, Schultz Consulting
DESCRIEREA CURSULUI
Cursul de Manager resurse u...
Ofertă curs Managementul resurselor umane, ediția 2015, Schultz Consulting
In urma absolvirii acestui curs participanţii v...
Ofertă curs Managementul resurselor umane, ediția 2015, Schultz Consulting
TEMATICA
1. INTRODUCERE MANAGEMENTUL RESURSELOR...
Ofertă curs Managementul resurselor umane, ediția 2015, Schultz Consulting
8. EVALUAREA PERFORMANTELOR PROFESIONALE A ANGA...
Ofertă curs Managementul resurselor umane, ediția 2015, Schultz Consulting
PREZENTARE FORMATOR
Camelia Noghiu
Trainer cert...
Ofertă curs Managementul resurselor umane, ediția 2015, Schultz Consulting
METODE/ METODOLOGIE:
Schultz Consulting foloseş...
Ofertă curs Managementul resurselor umane, ediția 2015, Schultz Consulting
CINE POATE PARTICIPA?
 manageri din companii n...
Ofertă curs Managementul resurselor umane, ediția 2015, Schultz Consulting
Câştigi/ Câştiguri:
 Participanţii beneficiază...
Ofertă curs Managementul resurselor umane, ediția 2015, Schultz Consulting
DOCUMENTE NECESARE PENTRU ÎNSCRIERE:
1. fişa de...
of 12

Prezentare Managementul resurselor umane - curs acreditat ANC

20-22 si 27-29 martie 2015 (6 zile) CUI SE ADRESEAZĂ ACEST CURS? - manageri din companii naţionale sau multinaţionale implicaţi în conducerea/ coordonarea RU, indiferent de domeniul de activitate al firmei; - manageri de magazine, de departament, de zone - coordonatori de echipe şi de departamente - şefi de serviciu, şefi birou - absolvenţi de studii superioare care activează în departamente de RU şi interesaţi de dezvoltare personală şi profesională, precum şi de eficientizarea performanţei individuale şi de lucru în echipă ABILITĂŢI ŞI COMPETENŢE - Consilierea celorlalţi manageri în probleme de resurse umane; - Coordonarea desfăşurării activităţilor de resurse umane; - Coordonarea elaborării politicilor şi programelor de resurse umane; - Coordonarea personalului din departamentul de resurse umane; - Elaborarea strategiei de resurse umane; - Monitorizarea costurilor de personal; - Monitorizarea sistemului de relaţii de muncă al organizaţiei; - Organizarea activităţii departamentului de resurse umane; - Reprezentarea compartimentului de resurse umane. BENEFICII pentru PARTICIPANŢI - interactiunea cu un formator cu experienţă în management şi experienţă în gestionarea unor departamente şi echipe; - exemple de situaţii reale şi experimentarea unor situaţii concrete de gestionare a proceselor ce au loc intr-un departament de RU - utilizarea tehnicii mind map în planificare şi organizare, tehnica ce permite o vizualizare clară a tuturor paşilor pe care Dvs şi echipa Dvs îi aveţi de urmat în cadrul departamentului sau echipei pe care îl / o coordonaţi; curs interactiv axat pe probleme practice (realizarea organigramei, analiza nevoii de personal, întocmirea fişei de post), şi utilizarea de instrumente de măsurare a performanţei - simularea unui proces de recrutare şi selecţie în cadrul căruia participanţii vor avea ocazia să parcurgă toţi paşii: de la întocmirea anunţului de recrutare, la construirea instrumentelor (elaborarea unui chestionar de recrutare), implementarea interviului şi până la analiza erorilor procesului - oferirea de modele de bune practici şi găsirea unor soluţii concrete la studii de caz supuse analizei - certificat de absolvire ANC BENEFICII pentru COMPANIE - Creșterea performanțelor în cadrul departamentului de Resurse Umane, dar și în celelalte departamente, prin adaptarea strategiei de HR Management la specificul firmei. - Dezvoltarea abilităților de organizare, monitorizare și evaluare a performanțelor unei echipe. Pentru informaţii complete descarcă oferta şi agenda cursului. http://www.schultz.ro/cursuri/manager-resurse-umane.html
Published on: Mar 4, 2016
Published in: Recruiting & HR      
Source: www.slideshare.net


Transcripts - Prezentare Managementul resurselor umane - curs acreditat ANC

 • 1. Ofertă curs Managementul resurselor umane, ediția 2015, Schultz Consulting MANAGEMENTUL RESURSELOR UMANE curs autorizat 20-22 si 27-29 martie 2015 (6 zile)
 • 2. Ofertă curs Managementul resurselor umane, ediția 2015, Schultz Consulting Schultz Consulting este o companie dinamică, care activează pe piaţa de training şi consultanţă din Romania din anul 2005. În anul 2011, a luat ființă Schultz Development, o companie profilată în special pe oferirea de servicii de consultanţă în management şi furnizarea de cursuri personalizate pe cele mai exigente nevoi ale clienților și partenerilor noştri. Misiunea noastră este de a fOrMa carACTere prin crearea unui spaţiu de dezvoltare a competențelor la standarde de excelență. Ingredientele pe care ne bazăm sunt: optimizarea cunoştinţelor, dezvoltarea abilităţilor şi formarea atitudinilor. Pentru aceasta folosim ştiinţele comportamentale aplicate prin metoda experenţială de formare, instruire a adulţilor. Valorificăm creativitarea trainerilor noştri şi inovam. Astfel, cursurile Schultz Consulting reprezintă produse originale construite pornind de la analiza nevoilor de dezvoltare personală şi profesională identificate în rândul profesioniştilor care activează pe piaţa din România. Integrăm (în produsele noastre) cele mai noi tendinţe ale pieţei de training din Europa/internaţionale şi le adaptăm la specificul şi nevoile clienţilor noştri. Echipa Schultz Consulting se caracterizează prin diversitatea experienţelor şi abordărilor, ceea ce asigură valoarea şi calitatea serviciilor pe care le oferim.
 • 3. Ofertă curs Managementul resurselor umane, ediția 2015, Schultz Consulting MANAGEMENTUL RESURSELOR UMANE Povestea stupului de albine Prelucrare după Maria Dorina Pasca "Povestea terapeutică", Editura Ardealul, 2004 Intr-un stup trăia o regină foarte preocupată de calitatea mierii produse de supusele sale. Ea era cea care stabilea în ce perioadă se culege polenul, de la care flori, cine participa la cules. Tot ea era cea care înregistra cantităţile de miere produse de fiecare albinuţă Multă vreme, mierea a fost de calitate superioară dar, la un moment dat, lucrurile au început să se schimbe: albinele nu s-au mai simţit motivate să culeagă toată ziua, au devenit mai superficiale, nu mai răspundeau chemărilor reginei, leneveau la umbra unei frunze sau se hârjoneau între ele. Situaţia a început să se agraveze de la o zi la alta, cu toate îndemnurile, stăruinţele şi observaţiile reginei. Intr-o zi, când toate albinele se odihneau, s-a produs un eveniment inexplicabil: stupul s-a răsturnat şi toate albinele au fost aruncate afară. Din fericire, atât albinele cât şi regina au scapăt nevătămate. Speriate, albinele s-au regrupat în jurul reginei lor. In ajutorul albinelor a venit şi regele bondarilor. Acesta a început să analizeze situaţia pentru a vedea care a fost cauza catastrofei. Concluzia a fost următoarea: nenorocirea s-a produs chiar din vina albinelor, deoarece acestea au muncit haotic şi au depozitat toată mierea într-o singură parte a stupului şi l-au dezechilibrat. Marele bondar a chemat toate albinele şi le-a explicat cum au reuşit să dezechilibreze stupul. Albinele şi-au înţeles greşeala. Din acel moment regina a devenit mai hotărâtă şi toate deciziile ei au fost respectate întocmai. Foarte repede albinele au refăcut stupul, iar la festivalul mierii au câştigat marele premiu. Simţi asemenea reginei din poveste că oamenii nu mai sunt dispuşi sau motivaţi să te urmeze? Vezi că deşi au potenţial nu mai cooperează pentru binele comun sau că rezultatele muncii lor nu se mai ridică la nivelul aşteptărilor? Vino alături de noi:  să identificăm soluţii optime pentru atingerea obiectivelor prin valorificarea competenţelor fiecărui angajat;  să redefinim competenţele managerului de resurse umane - care nu se mai rezumă la a-i îndruma cum să lucreze şi a le înregistra performanţele, ci înglobează abilităţi de exploatare a cunoştinţelor individuale, talentului, imaginaţiei şi creativităţii pentru binele comun;  să creionăm strategia de resurse umane punând accent pe dezvoltarea indivizilor ca membri adevăraţi şi cooperanţi ai echipei, pe ierarhia responsabilităţilor şi pe componenta de merit astfel încât să realizăş armonizarea dintre individ, post, organizaţie şi mediu.
 • 4. Ofertă curs Managementul resurselor umane, ediția 2015, Schultz Consulting DESCRIEREA CURSULUI Cursul de Manager resurse umane organizat de Schultz Consulting este construit după o experienţă remarcabilă în consultanţă şi training în domeniul resurselor umane. Prin tematică şi structură cursul îşi propune o abordare integrată a managementului strategic al resurselor umane trecând de la gestiunea resursei umane şi politicile de personal, la relaţiile interpersonale din cadrul echipelor profesionale, managementul carierei şi managementul conflictelor creând astfel o imagine de ansamblu asupra strategiei de resurse umane, ca parte integrantă a strategiei generale a societăţii/organizaţiei. Cursul dezvoltat de Schultz Consulting doreşte să ofere participanţilor o abordare de tip tridimensional a Managementului Resurselor Umane (MRU), pornind de la premisa că:  MRU este orientat spre individ – în sensul că tratează fiecare angajat ca pe un individ unic şi oferă programe şi tehnici motivaţionale destinate să îi satisfacă nevoile individuale  MRU este orientat înspre acţiune – în sensul că nu se centrează pe descrieri, reguli, muncă de rutină, ci caută soluţii la problemele angajaţilor pentru a ajuta pe de o parte, la atingerea obiectivelor organizaţiei şi pe de altă parte, pentru a facilita dezvoltarea şi satisfacţia individuală  MRU este orientat înspre viitor – fiind preocupat de atingerea obiectivelor organizaţiei „asigură” angajaţi competenţi, performanţi şi bine motivaţi. Cursul este construit în contextul procesului schimbării atitudinii faţă de muncă şi proprietate pe care îl traversează ţara noastră. In acest context managerii de resurse umane trebuie să fie pregătiţi să găsească soluţii atât la problemele oamenilor, cât şi ale organizaţiei: să "repare" relaţiile interpersonale din interiorul echipelor profesionale, să asigure motivaţii şi recompense adaptate nevoilor fiecărui individ, să aplice tehnici de fidelizare a angajaţilor, să stabilească/restabilească încrederea în companie. In cadrul cursului ne propunem să învăţăm managerii cum să creeze acele condiţii care să permită angajaţilor să producă mai mult/să performeze mai bine, altfel spus, să creeze spaţiul organizaţional în care angajaţii să işi poată atinge maximul de potenţial, cunoscut fiind faptul că motivaţia individuală este maximă atunci când subordonatul este conştient de propria sa competenţă şi lucrează în cadrul unei structuri care îi solicită şi îi pune în valoare abilităţile.mmm
 • 5. Ofertă curs Managementul resurselor umane, ediția 2015, Schultz Consulting In urma absolvirii acestui curs participanţii vor primi certificat de absolvire pentru ocupaţia de „Manager resurse umane” , recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor vârstnice şi de către Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi Autoritatea Naţională pentru Calificări. Certificatul recunoaşte competenţele necesare pentru practicarea ocupaţiei de „Manager resurse umane” – cod COR 121207 OBIECTIVELE CURSULUI Fără a avea pretenţia că în urma absolvirii acestui curs veţi deveni „omul - minune care rezolvă toate problemele din interiorul companiei”, dorim ca la finalul cursului fiecare participant să fie capabil să:  planifice, organizeze şi coordoneze activitatea departamentului de resurse umane  întocmească în mod corect o fişă de post ( fără a încărca inutil cu sarcini şi responsabilităţi dar şi fără a omite detalii esenţiale)  redacteze un anunţ de recrutare eficient (cerinţe clar formulate, care să aducă la interviu cei mai potriviţi candidaţi)  organizeze un interviu de selecţie eficient (prin aplicarea corectă a tehnicii de formulare a întrebărilor)  formuleze şi aplice instrumente de motivare şi recompensare corelate nevoilor fiecărui individ  să evalueze performanţele angajaţilor (pe baza unor obiective şi criterii de performanţă corect formulate)  să aplice instrumente de fidelizare a angajaţilor  coordoneze elaborarea strategiei, politicilor şi programelor de resurse umane  Monitorizeze costurile de personal  Reprezinte departamentul de resurse umane
 • 6. Ofertă curs Managementul resurselor umane, ediția 2015, Schultz Consulting TEMATICA 1. INTRODUCERE MANAGEMENTUL RESURSELOR UMANE: Prezentarea funcţiilor ale managementului; Definirea conceptelor de bază: MRU, eficienţă şi eficacitate, competenţă profesională; Definirea rolul managerului de resurse umane în dezvoltarea unei companii; Obiectivele şi Strategia departamentului de RU; Structura organizaţională a companiei. 2. CULTURA ORGANIZAŢIONALĂ: Definirea culturii organizaţionale (CO); elemente specifice în companii romaneşti şi multinaţionale; Paralelă: cum văd managerii CO? cum văd angajaţii CO?; Tipuri de culturi organizaţionale; Schimbarea culturii organizationale: avantaje versus metode de schimbare; CO – aliat in crearea unui sistem motivaţional eficient si al unui cadru ideal de desfăşurare a activităţii angajaţilor. 3. ANALIZA (RE)PROIECTAREA ŞI EVALUAREA POSTULUI: Metode şi tehnici de analiză a postului; Importanţa fisei de post în organizaţie; Structura fisei de post; Redactarea fişei de post; Necesitatea evaluării posturilor; Metode de evaluare: metoda punctelor, metoda comparaţiei. 4. PLANIFICAREA RESURSELOR UMANE (RU) – ANALIZA RESURSELOR EXISTENTE: Analiza competenţei profesionale a angajaţilor. 5. PLANIFICAREA RESURSELOR UMANE (RU) – RECRUTAREA CANDIDAŢILOR: Identificarea nevoii de recrutare: planificat sau spontan; Realizarea profilului candidatului d.p.d.v. profesional şi comportamental; Identificarea competenţelor ideale ale candidaţilor; De unde recrutăm? Paralelă: recrutarea internă versus recrutarea externă ; Identificarea celei mai eficiente surse de recrutare; Reguli de bază pentru gestionarea surselor de recrutare. 6. PLANIFICAREA RESURSELOR UMANE (RU) – SELECŢIA CANDIDAŢILOR: Etapele procesului de selecţie; Interviul de selecţie: tipuri de interviu, structura şi derularea interviului; Alte forme de evaluare a candidatului : role-play, studii de caz, simulări, teste profesionale, teste psihologice; Evaluarea interviului de selecţie; Rolul intervievatorului în relaţia cu un candidat; Mesajele comunicării nonverbale şi interpretarea lor în interviu. 7. PLANIFICAREA RESURSELOR UMANE (RU) – INTEGRAREA NOILOR ANGAJAŢI: Planificarea, implementarea şi evaluarea integrării; Procesul de integrare: etape, persoane implicate; Beneficiile integrării pentru angajat şi pentru companie; Metode de integrare a noului angajat : pe post, în echipă, în organizaţie.
 • 7. Ofertă curs Managementul resurselor umane, ediția 2015, Schultz Consulting 8. EVALUAREA PERFORMANTELOR PROFESIONALE A ANGAJATILOR: Evaluarea performantelor angajaţilor: obiective, tehnici, metode şi instrumente de evaluare a performantelor: (MBO, 180 si 360 grade feedback); Etapele Procesului de evaluare a performanţelor şi persoanele implicate; Instrumente de evaluare: elaborarea de chestionare, organizarea şi desfăşurarea de întâlnirii de feed-back, follow-up în evaluarea performanţelor; Erori ale activităţii de evaluare. 9. MOTIVAREA ŞI RECOMPENSAREA PERSONALULUI/ANGAJATILOR: Nevoi şi teorii ale nevoilor; Factori motivaţionali şi tehnici de motivare: motivare financiară vs motivare non financiară; Proiectarea şi implementarea sistemului de recompense; Tehnici şi căi de folosire a sistemului de recompense. 10. PREGĂTIREA ŞI DEZVOLTAREA PROFESIONALĂ A ANGAJAŢILOR: Ciclul pregătirii profesionale; Beneficiile pregătirii profesionale; Planificarea, implementarea si evaluarea unui program de dezvoltare la nivel organizational; Identificarea nevolior dezvoltare: folosind metode formale (instrumente de lucru standardizate) sau metode informale (evenimente critice); Alegerea formei de dezvoltare personală: training intern sau extern, coaching, mentoring, training on the job, team-building. 11. MANAGEMENTUL CARIEREI: Metode de planificarea carierei: la nivel organizational şi la nivel personal; Modele de planificare a carierei. 12. COMUNICAREA: Identificarea barierelor in comunicarea departamentului de RU; Cum ridicăm aceste bariere?; Feedback-ul în activitatea departamentului de resurse umane: oferire si solicitare. 13. MANAGEMENTUL CONFLICTELOR: Conflictul: tipologie, cauze, modele de analiză, strategii de soluţionare la nivel de organizaţie; Rolul MRU în identificarea şi gestionarea conflictelor in organizaţie; Metode de prevenire şi de rezolvare a conflictelor.
 • 8. Ofertă curs Managementul resurselor umane, ediția 2015, Schultz Consulting PREZENTARE FORMATOR Camelia Noghiu Trainer certificat naţional şi internaţional, Camelia are o experienţă de peste 12 ani în domeniul educaţiei non-formale. In calitate de formator a planificat, organizat şi desfăşurat cursuri de tip open sau corporate pentru diverse categorii profesionale, lucrând cu participanţi din domeniul ONG-urilor, instituţiilor publice şi ai mediului privat. In trainingurile pe care le implementează porneşte de la premisa că experienţa dobândită în cei peste 15 ani de activitate în calitate de consultant independent pentru afaceri şi management conferă un plus de valoare procesului de învăţare. De aceea a dezvoltat programe de training în domenii de expertiză precum: formare de formatori, management (management de proiect, managementul schimbării, managementul riscului, managementul inovării, management organizaţional, managementul resurselor umane), marketing (politici de marketing, marketingul identităţii şi imaginii, planul de marketing), planificare strategică (strategie generală la nivel de corporaţie, strategii de dezvoltare locală şi comunitară). Camelia este licenţiată în ştiinţe economice (specializare marketing) şi a absolvit cursuri acreditate de specialitate în următoarele domenii: comunicare şi relaţii publice, formare de formatori, egalitate de şanse, management de proiect, INSIGHTS Discovery. Din anul 2005 este formator acreditat de CNFPA (actualmente ANC), iar în perioada 2007-2009 a abţinut acreditări echivalente în Ungaria şi Slovenia. Profesionalismul ei în domeniul educaţiei non-formale a fost recunoscut de Delegaţia Comisiei Europene, fiind invitată să activeze ca trainer în grupul de profesionişti TEAM EUROPE (echipa de lectori şi traineri ai Romanei cu expertiză recunoscută în domeniul afacerilor europene).
 • 9. Ofertă curs Managementul resurselor umane, ediția 2015, Schultz Consulting METODE/ METODOLOGIE: Schultz Consulting foloseşte metoda de învăţare experienţială, precum şi învăţarea bazată pe joc, o metodologie de lucru pe care am dezvoltat-o alături de partenerii noştri în cadrul proiectului GREAT (Game based Research in Education and Action Training). Simularea reprezintă o altă metodă folosită: participanţii vor fi puşi în situaţii apropiate de cele din realitate, putând identifica impactul deciziilor luate asupra activităţii proprii, departamentului de resurse umane şi strategiei de resurse umane la nivel de companie. Cursul se bazează pe interactivitate şi oferă participanţilor un mediu de laborator in care aceştia pot lucra la dezvoltarea personală şi profesională. UNDE? Bucureşti, sediul Schultz Consulting, str. Rondă, 8 bis CÂND? Cursul se desfăşoară pe o durată de 6 zile, 20-22 si 27-29 martie 2015 Data limită de înscriere: 17 martie 2015 GRUP ŢINTĂ: 10-14 persoane
 • 10. Ofertă curs Managementul resurselor umane, ediția 2015, Schultz Consulting CINE POATE PARTICIPA?  manageri din companii naţionale sau multinaţionale implicaţi în conducerea/ coordonarea RU, indiferent de domeniul de activitate al firmei;  manageri de magazine, de departament, de zone  coordonatori de echipe şi de departamente  şefi de serviciu, şefi birou  absolvenţi de studii superioare care activează în departamente de RU şi interesaţi de dezvoltare personală şi profesională, precum şi de eficientizarea performanţei individuale şi de lucru în echipă CONDIŢII DE PARTICIPARE LA CURS Studii superioare demonstrate cu diploma de licenţă PREŢ/ BENEFICII Investeşti: Taxa de participare la curs: 1200 lei/participant (nu se percepe TVA) Taxa de participare include toate costurile legate de suportul de curs, materialele de curs, 2 pauze de cafea şi masa de prânz în cele 6 zile de curs, taxa de examen şi eliberare a certificatelor de absolvire.  Absolvenţii Schultz Consulting beneficiază de o reducere de 10%!  Taxa se poate achita în 2 trase (50% până la începerea cursului şi 50% până în data examenului de absolvire)  Oferim discount pentru grupuri mai mari de 3 persoane REDUCERILE NU SE CUMULEAZĂ!
 • 11. Ofertă curs Managementul resurselor umane, ediția 2015, Schultz Consulting Câştigi/ Câştiguri:  Participanţii beneficiază de un serviciu marca Schultz Consulting, o companie serioasă şi credibilă pe piaţa furnizorilor de training  interactiunea cu un formator cu experienţă în management şi experienţă în gestionarea unor departamente şi echipe;  exemple de situaţii reale şi experimentarea unor situaţii concrete de gestionare a proceselor ce au loc intr-un departament de RU  utilizarea tehnicii mind map în planificare şi organizare, tehnica ce permite o vizualizare clară a tuturor paşilor pe care Dvs şi echipa Dvs îi aveţi de urmat în cadrul departamentului sau echipei pe care îl / o coordonaţi;  curs interactiv axat pe probleme practice (realizarea organigramei, analiza nevoii de personal, întocmirea fişei de post), şi utilizarea de instrumente de măsurare a performanţei  simularea unui proces de recrutare şi selecţie în cadrul căruia participanţii vor avea ocazia să parcurgă toţi paşii: de la întocmirea anunţului de recrutare, la construirea instrumentelor (elaborarea unui chestionar de recrutare), implementarea interviului şi până la analiza erorilor procesului  oferirea de modele de bune practici şi găsirea unor soluţii concrete la studii de caz supuse analizei  un mediu relaxat în care se desfăşoară cursul;  acces la reţeaua wireless a Schultz Consulting pe tot parcursul trainingului;  materiale de curs de cea mai bună calitate;  în urma absolvirii acestui curs, participanţii vor primi Certificat absolvire pentru ocupaţia de „Manager resurse umane” , recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor vârstnice şi de către Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi Autoritatea Naţională pentru Calificări. Certificatul recunoaşte competenţele necesare pentru practicarea ocupaţiei de „Manager resurse umane” – cod COR 121207  alături de certificatul ANC, fiecare participant va primi şi un certificat Europass în limba engleză. Acesta furnizează informaţii despre: competenţele dobândite de titularul certificatului de formare profesională; categoriile de ocupaţii accesibile titularului de certificat; instituţiile emitente şi de acreditare; nivelul certificatului; modalităţile de obţinere; condiţiile de admitere şi căile de acces la următorul nivel de educaţie, centrele naţionale de referinţă şi înlesneşte recunoaşterea certificatului de absolvire în spaţial european.
 • 12. Ofertă curs Managementul resurselor umane, ediția 2015, Schultz Consulting DOCUMENTE NECESARE PENTRU ÎNSCRIERE: 1. fişa de înscriere completată şi semnată, pe care o puteţi descărca de pe site-ul nostru www.schultz.ro; 2. copie după cartea de identitate şi copie certificat de naştere; 3. copie după diploma de studii superioare; 4. copie după certificatul de căsătorie (în cazul doamnelor care şi-au schimbat numele după căsătorie, iar numele de pe diploma de studii nu coincide cu cel actual). 5. copie după un document care să ateste achitarea taxei de participare, in contul: RO37RNCB 0546020492660003 Deschis la BCR BUCURESTI AGENTIA TIMPURI NOI sau in numerar la sediul nostru. Persoanele interesate vor trimite documentele necesare înscrierii, până la data de 17 martie 2015 ora 16.00 la adresa de e-mail: alina.mihalache@schultz.ro. Persoană de contact pentru detalii legate de înscriere si alte detalii administrative: Alina Mihalache Tel: 0728 16 33 03, alina.mihalache@schultz.ro Înscrierile se fac în ordinea primirii fişelor până la completarea locurilor. Cursul se va desfăşura în perioada planificată dacă se contituie o grupă de minim 10 persoane.

Related Documents