Curs Presentation Skills, ediția 2015, Schultz Consulting
PRESENTATION
SKILLS
12 martie 2015
Curs Presentation Skills, ediția 2015, Schultz Consulting
Schultz pe scurt:
• peste 15 ani de experiență în training la
ni...
Curs Presentation Skills, ediția 2015, Schultz Consulting
PRESENTATION SKILLS
Acest curs oferă participantului ocazia de a...
Curs Presentation Skills, ediția 2015, Schultz Consulting
TEMATICA
Cursul cuprinde o serie de aplicații și elemente practi...
Curs Presentation Skills, ediția 2015, Schultz Consulting
UNDE?
București, sediul Schultz Consulting, str. Rondă, nr. 8 bi...
Curs Presentation Skills, ediția 2015, Schultz Consulting
PREZENTARE FORMATOR
Marius Donţu
Actionar majoritar si Manager g...
Curs Presentation Skills, ediția 2015, Schultz Consulting
PREȚ/ BENEFICII
Investești:
500 lei + tva
Taxa de participare in...
Curs Presentation Skills, ediția 2015, Schultz Consulting
DOCUMENTE NECESARE PENTRU ÎNSCRIERE:
Pentru a vă înscrie la curs...
of 8

Prezentare Presentation Skills - training open

12 martie 2015 CUI SE ADRESEAZĂ ACEST CURS? - celor care interacționează frecvent cu clienții - celor care participă la conferinţe managerilor - celor care prezintă propuneri, idei sau proiecte în şedinţe coordonatorilor de echipe, indiferent de natura activității acestora; - oricărei persoane dornice să îşi îmbunătăţească activitatea, indiferent de domeniu, prin acumularea de cunoştinţe şi dobândirea de abilităţi care să îi permită transmiterea clară a mesajelor si ideilor. ABILITĂŢI ŞI COMPETENŢE Comunicarea non-verbală Autenticitatea în comunicare; Realizarea unei prezentari de impact atât din punct de vedere vizual, căt si din punct de vedere al construcţiei mesajului şi al adaptării acestuia la tipul de public Gestionarea reacţiilor publicului Utilizarea constructivă a emoțiilor. BENEFICII PENTRU PARTICIPANŢI Interacțiunea cu un formator cu experiență în realizarea şi susţinerea de prezentări; Experimentarea unor situații concrete de realizare de prezentari; Identificarea și înțelegerea nevoilor auditoriului; Aplicarea unor soft-uri de realizare a prezentarilor; Exersarea și îmbunătățirea abilităților proprii de prezentare; Modele de bune practici în sustinerea prezentarilor. BENEFICII PENTRU COMPANIE Dezvoltarea abilităţilor managerilor sau persoanelor care interacţionează cu clienţii, participă la diverse conferinţe sau prezentări de produse, organizează diferite tipuri de evenimente sau întâlniri de afaceri de a pregăti şi susţine prezentări de impact Pentru informaţii complete descarcă oferta şi agenda cursului. http://www.schultz.ro/training-uri-open/presentation-skills.html
Published on: Mar 4, 2016
Published in: Presentations & Public Speaking      
Source: www.slideshare.net


Transcripts - Prezentare Presentation Skills - training open

  • 1. Curs Presentation Skills, ediția 2015, Schultz Consulting PRESENTATION SKILLS 12 martie 2015
  • 2. Curs Presentation Skills, ediția 2015, Schultz Consulting Schultz pe scurt: • peste 15 ani de experiență în training la nivel național și internațional și în dezvoltarea de produse • 10 traineri Schultz Consulting care lucrează în permanență la dezvoltarea și îmbunătățirea de produse • 80 traineri colaboratori la nivel național • peste 10000 de zile de curs livrate • 6500 de absolvenți ai cursurilor Schultz • 25 de produse (cursuri) originale dezvoltate • parteneriate cu firme și instituții din Danemarca, Portugalia, Marea Britanie Schultz Consulting este o companie dinamică, care activează pe piaţa de training şi consultanţă din Romania din anul 2005. În anul 2011, a luat ființă Schultz Development, o companie profilată în special pe oferirea de servicii de consultanță în management şi furnizarea de cursuri personalizate pe cele mai exigente nevoi ale clienților și partenerilor noştri. Misiunea noastră este de a fOrMa carACTere prin crearea unui spaţiu de dezvoltare a competențelor la standarde de excelență. Ingredientele pe care ne bazăm sunt: optimizarea cunoştinţelor, dezvoltarea abilităţilor şi formarea atitudinilor. Pentru aceasta folosim ştiinţele comportamentale aplicate prin metoda experenţială de formare, instruire a adulţilor. Valorificăm creativitarea trainerilor noştri şi inovam. Astfel, cursurile Schultz Consulting reprezintă produse originale construite pornind de la analiza nevoilor de dezvoltare personală şi profesională identificate în rândul profesioniştilor care activează pe piaţa din România. Integrăm (în produsele noastre) cele mai noi tendinţe ale pieţei de training din Europa/internaţionale şi le adaptăm la specificul şi nevoile clienţilor noştri. Echipa Schultz Consulting se caracterizează prin diversitatea experienţelor şi abordărilor, ceea ce asigură valoarea şi calitatea serviciilor pe care le oferim.
  • 3. Curs Presentation Skills, ediția 2015, Schultz Consulting PRESENTATION SKILLS Acest curs oferă participantului ocazia de a se remarca atunci cand va face o prezentare, fie într-o şedinţă, fie într-o conferinţă, fie în conferinte de presă. Abordarea noastră presupune utilizarea de template-uri, care să îi ajute pe participanti în pregătirea prezentărilor şi în identificarea mesajelor cheie si a formelor geometrice cu scopul de a structura şi comunica mai usor mesajele, atât vizual, cât şi verbal. SCOPUL CURSULUI Dobândirea de cunoștințe și abilități practice necesare pentru a crea, a da forma potrivită şi a susţine o prezentare de succes. OBIECTIVELE CURSULUI  Identificarea diferitele categorii de public;  Dezvoltarea abilităților de a atrage și menține atenția publicului / focalizare;  Dezvoltarea de abilități autentice de comunicare;  Intelegerea importanței credibilitatii personale si a discursului în cadrul unei prezentări în public  Dezvoltarea abilităților specifice de gestionare a situațiilor delicate în cadrul unei prezentări in public  Utilizarea de tehnici de prezentare diferite în funcţie de tipurile de public/audienţă.
  • 4. Curs Presentation Skills, ediția 2015, Schultz Consulting TEMATICA Cursul cuprinde o serie de aplicații și elemente practice și teoretice cu privire la următoarele subiecte:  Comunicare non-verbală şi postura (gesturi, mimica, contactul vizual, identificarea și gestionarea mesajelor vorbitorului);  Profilul publicului: Cunoașterea publicului (identificarea așteptărilor lor, construirea mesajelor în funcție de audiență; folosirea limbajului potrivit tipului de public)  Autenticitatea în comunicare;  Forma mesajul: Structura prezentării; tehnici de prezentare specifice adaptate tipului de public;  Construirea slidurilor: Utilizarea de elemente vizuale pentru a trimite mesajul potrivit  Impactul prezentării (Cum să atragi publicul de partea ta?);  Reacțiile la întrebările primite de la public (întrebări înţelătoare, public suportiv/non-suportiv);  Feedback-ul (cum să observi feedback-ul publicului și cum să-l foloseasti în mod constructiv într-o prezentare in public);  Utilizarea constructivă a emoțiilor. METODE/ METODOLOGIE: Acest training este unul foarte dinamic, interactiv, bazat pe optimizarea cunoștințelor, dezvoltarea abilităților și formare atitudinilor. Folosim științele comportamentale aplicate prin metoda de învățare experiențială. Participanții vor trebui să facă față unor situații reale: vor avea ca sarcina pregătirea şi susţinerea unei scurte prezentări in public (în fața colegilor lor). Această prezentare va fi inregistrată video. Vom folosi, de asemenea, feedback-ul comportamental (toţi participanții vor primi feedback pentru prezentarea susţinuta de la colegii lor, precum și din partea formatorului). Feedback-ul va urmări elemente specifice (comunicarea verbala si non-verbală, postura, gesturile, structura prezentării, impactul prezentarii etc.). Toți participanții vor avea posibilitatea de a-şi vizualiza propria prezentare (înregistrarea video va fi disponibilă doar pentru ei). Astfel, participanţii îşi vor putea identifica punctele forte şi punctele slabe, atunci când susţin o prezentare în public. De asemenea, folosim Game Based Learning (metoda învăţarii prin joc), o metodologie de instruire dezvoltată alături de partenerii noştri în cadrul proiectului GREAT (Game based Research in Education and Action Training).
  • 5. Curs Presentation Skills, ediția 2015, Schultz Consulting UNDE? București, sediul Schultz Consulting, str. Rondă, nr. 8 bis, sector 2 CÂND? 12 martie 2015 Data limită de înscriere: 9 martie 2015 CINE POATE PARTICIPA? Cursul se adresează:  celor care interacționează frecvent cu clienții  celor care participă la conferinţe  managerilor  celor care prezinăa propuneri, idei sau proiecte în şedinţe  coordonatorilor de echipe, indiferent de natura activității acestora;  oricărei persoane dornice să îşi îmbunătăţească activitatea, indiferent de domeniu, prin acumularea de cunoştinţe şi dobândirea de abilităţi care să îi permită transmiterea clară a mesajelor si ideilor.
  • 6. Curs Presentation Skills, ediția 2015, Schultz Consulting PREZENTARE FORMATOR Marius Donţu Actionar majoritar si Manager general la Schultz Consulting, de profesie jurist, are 21 ani experientă în management de proiect pentru companii, structuri guvernamentale, Programe ale Uniunii Europene, Programe ale Băncii Mondiale, Programul Natiunile Unite pentru Dezvoltare, Programe guvernamentale. A desfasurat proiecte internationale cu parteneri din Germania, Finlanda, Danemarca, Franta, Marea Britanie, Polonia. Trainer certificat la nivel national si international, are o experinta de peste 18 ani in training, perioada in care a dezvoltat numeroase programe de training in diferite domenii, perfect adaptate cerintelor clientilor: achizitii publice, comunicare, customer care, resurse umane, formare de formatori, managementul timpului, leadership, etc. Marius Dontu a avut oportunitatea de a lucra, de-a lungul timpului, in echipe internationale, atat ca manager de proiect cat si ca trainer format la scoala americana. Este specializat in sisteme europene de evaluare a competentelor in urma cursurilor absolvite in Austria si a experientei de lucru cu traineri din Europa. Are experienta în prezentare de proiecte, prezentări în conferinţe naţionale şi internaţionale, conferinţe de presă.
  • 7. Curs Presentation Skills, ediția 2015, Schultz Consulting PREȚ/ BENEFICII Investești: 500 lei + tva Taxa de participare include toate costurile legate de suportul de curs, materialele de curs, 2 pauze de cafea şi masa de prânz. Oferim discout pentru grupuri mai mari de 3 persoane! Taxa se poate achita în 2 trase (50% până la data limită de inscriere şi 50% până la începerea cursului) Absolventi Schultz Consulting beneficiază de o reducere de 10%! REDUCERILE NU SE CUMULEAZĂ! Câștigi: - Interacțiunea cu un formator cu experiență; - Experimentarea unor situații concrete de realizare de prezentari; - Identificarea și înțelegerea nevoilor auditoriului; - Aplicarea unor soft-uri de realizare a prezentarilor; - Exersarea și îmbunătățirea abilităților proprii de prezentare; - Modele de bune practici în sustinerea prezentarilor. - Diploma de participare Schultz Consulting Alte tipuri de beneficii: - Aplicabilitatea maximă în viaţa de zi cu zi a informaţiilor şi a abilităţilor dobândite şi caracterul preponderent practic; - Aplicabilitatea informaţiilor în domenii variate (vânzări, servicii, construcţii şi domeniul imobiliar, IT, organizare de evenimente, domeniul educaţional, cultural, social etc.); - Mediul relaxat în care se desfăşoară cursul; - Acces la rețeaua wireless a Schultz Consulting pe tot parcursul trainingului; - Materiale de curs de cea mai bună calitate.
  • 8. Curs Presentation Skills, ediția 2015, Schultz Consulting DOCUMENTE NECESARE PENTRU ÎNSCRIERE: Pentru a vă înscrie la curs vă rugăm să ne transmiteţi următoarele documente:  copie carte de identitate;  fişa de înscriere completată şi semnată (se descarcă de pe site-ul nostru www.schultz.ro )  copia unui document care atestă achitarea taxei de participare, în contul: RO37RNCB 0546020492660003 deschis la BCR BUCUREȘTI AGENȚIA TIMPURI NOI sau în numerar la sediul nostru. Persoanele interesate vor trimite documentele necesare înscrierii până la data de 9 martie 2015 la adresa alina.mihalache@schultz.ro sau la numarul de fax: 021.315.65.48 Persoana de contact Alina Mihalache tel: 0728.16.33.03, alina.mihalache@schultz.ro. Înscrierile se fac în ordinea primirii documentelor de înscriere până la completarea locurilor. Cursul se va desfăşura în perioada planificată dacă se contituie o grupă de minim 10 persoane.

Related Documents