Prezentare aplicație AURSF
înregistrare date membri ai
Grupului Clienților cu Credite în CHF
care doresc negociere cu inst...
Interfața aplicație
- aceasta apare când tastați în browserul de internet
www.aursf.ro
Cei care doresc să continue înscrie...
Pagina de informații personale
Aici vă treceți datele
personale - cu cea mai
mare atenție. Toate
câmpurile marcate
cu *, a...
Pagina de înregistrare în AURSF
Aici încărcați:
•cererea de adeziune ca
membru asociat (cele pe
care deja le-ați completat...
Pagina Informații de contract
Aici vă treceți datele din contractul de
credit. Dacă aveți mai multe credite, treceți-l
pe ...
Pagina Informații plăți
Aici vă completați situația în care vă găsiți în prezent.
Atenție că toate câmpurile sunt obligato...
Pagina Informații OUG 50
Această pagină face referire la actul adițional din 2010. Unele bănci l-au
implementat unilateral...
Pagina Informații cereri/comunicări
Această pagină face referire la cererile sau comunicările pe care le-ați avut cu
banca...
Pagina Informații restructurări
Această pagină face referire la cazul când ați avut restructurări de credit. Dacă
nu ați a...
Pagina de Informații în prezent
Această pagină face referire la situația dvs. prezentă – rata lunară.
Pagina de Finalizare înregistrare
Aceasta este ultima pagină a aplicației. Tot aici aveți posibilitatea să încărcați
docum...
Vă mulțumim.
Dacă întâmpina i greută i cu înscrierea în aplica ie sau ave i întrebări despre procesul de negociere,ț ț ț ț...
of 12

Prezentare aplicatie aursf

Inregistrare AURSF
Published on: Mar 4, 2016
Published in: Economy & Finance      
Source: www.slideshare.net


Transcripts - Prezentare aplicatie aursf

 • 1. Prezentare aplicație AURSF înregistrare date membri ai Grupului Clienților cu Credite în CHF care doresc negociere cu instituțiile bancare
 • 2. Interfața aplicație - aceasta apare când tastați în browserul de internet www.aursf.ro Cei care doresc să continue înscrierea pentru a beneficia de rezultatele negocierilor, vor apăsa în continuare pe butonul de culoare verde „VREAU SĂ MERG MAI DEPARTE CU NEGOCIEREA”
 • 3. Pagina de informații personale Aici vă treceți datele personale - cu cea mai mare atenție. Toate câmpurile marcate cu *, atât pe această pagină cât și pe restul, sunt OBLIGATORII. Spre a evita orice fel de erori ale aplicației, completați cu atenție fiecare câmp obligatoriu, respectând instrucțiunile. Dacă momentan vă lipsește un document obligatoriu, încărcați un fișier gol în locul acestuia, spre a putea continua procesul de înregistrare în aplicație; nu uitați să încărcați apoi în cel mai scurt timp, documentul real. După ce ați terminat de completat câmpurile, apăsați butonul „Pasul Următor”.
 • 4. Pagina de înregistrare în AURSF Aici încărcați: •cererea de adeziune ca membru asociat (cele pe care deja le-ați completat și trimis, nu le mai luați în calcul). •Copia cărții de identitate •Copia procurii •Dovada plății către AURSF (cotizație + donația recomandată) De asemenea, după fiecare încărcare, apăsați butonul „Salvează”. După salvare, vă va apărea și un buton „Change File”. Pe acesta apăsați numai dacă doriți schimbarea documentului deja încărcat. Nu încărcați documente mai mari de 10 Mb.
 • 5. Pagina Informații de contract Aici vă treceți datele din contractul de credit. Dacă aveți mai multe credite, treceți-l pe cel la care plătiți rata cea mai mare. De asemenea, încărcați copia contractului de credit și a scadențarului primit de la bancă la semnarea contractului. Nu este obligatoriu să fie completate câmpurile care nu sunt marcate cu semnul *. La finalul aplicației, pe pagina 9, veți avea posibilitatea să încărcați documente suplimentare și acolo puteți încărca copiile altor contracte de credit.
 • 6. Pagina Informații plăți Aici vă completați situația în care vă găsiți în prezent. Atenție că toate câmpurile sunt obligatorii.
 • 7. Pagina Informații OUG 50 Această pagină face referire la actul adițional din 2010. Unele bănci l-au implementat unilateral, fără a vă informa, considerând că l-ați acceptat tacit. Alte bănci v-au solicitat să-l semnați. Dacă ați făcut-o, încărcați o copie a acestui act adițional. Completați în funcție de situația dvs.
 • 8. Pagina Informații cereri/comunicări Această pagină face referire la cererile sau comunicările pe care le-ați avut cu banca. Încărcați copia cererii dvs. către bancă, precum și răspunsul băncii. Aplicația vă permite să încărcați până la 4 cereri/răspunsuri.
 • 9. Pagina Informații restructurări Această pagină face referire la cazul când ați avut restructurări de credit. Dacă nu ați avut, bifați „Nu”. Dacă ați avut, încărcați actul adițional și scadențarul aferent.
 • 10. Pagina de Informații în prezent Această pagină face referire la situația dvs. prezentă – rata lunară.
 • 11. Pagina de Finalizare înregistrare Aceasta este ultima pagină a aplicației. Tot aici aveți posibilitatea să încărcați documente suplimentare - copiile altor contracte de credit, în cazul în care aveți două sau mai multe credite. Esențial și extrem de important este să apăsați butonul verde de „Finalizează înregistrarea”
 • 12. Vă mulțumim. Dacă întâmpina i greută i cu înscrierea în aplica ie sau ave i întrebări despre procesul de negociere,ț ț ț ț pute i contacta echipa AURSF la:ț e-mail: negociere@aursf.ro Mobil: 0728 657 805 Telefon: 021 202 30 06 Echipa va fi disponibilă zinic, între orele 9.00 – 19.00 (în data de 17, preponderent pe e-mail). Pentru a evita blocajele cauzate de supra-aglomerarea aplica iei, vă rugăm să vă programa i înscriereaț ț în aplica ie în următoarele zile, nu neapărat în prima seara.ț Ultima zi de înscriere este 22 martie 2015. Vă rugăm să completa i cu răbdare i responsabilitate câmpurile din aplica ie. Cele obligatorii suntț ș ț marcate cu semnul *. Acestea trebuie introduse neapărat. Restul sunt op ionale, dar e bine să leț introduce i, dacă le ave i la dispozi ie.ț ț ț De asemenea, e important de re inut că pute i reveni în contul dumneavoastră din aplica ie oricând,ț ț ț pentru a completa informa iile pe care nu le avea i la dispozi ie.ț ț ț Completarea Fisei AURSF i încărcarea documentelor necesare negocierii în aplica ia AURSF de peș ț site-ul www.aursf.ro se face începând cu 17 martie, ora 18.00 i până la data de 23 martie, ora 23.59.ș Cei inscrisi, urmeaza sa primeasca e-mailul de confirmare a înscrierii în AURSF si sa beneficieze de suport pe perioada Negocierilor cu bancile.

Related Documents