ALEARGĂ PENTRU TINE ȘI FĂ O FAPTĂ
BUNĂ!
ALEGE SĂ SUSłII ÎMPĂDURIREA ROMÂNIEI
SAU
...
Aleargă la Raiffeisen Bucharest City Marathon și
sprijină una dintre cauzele ViitorPlus!
Este al III-l...
Noi facem împăduriri si
Ńinem Recicleta în mişcare!
Tu alergi și strângi fonduri
pentru una dintre cele două cauz...
Avantaje tale ca susŃinător
al uneia dintre cauzele ViitorPlus
te înscrii gratuit la cursa în care vrei să al...
Împădurim prin proiectul “Adoptă un copac!”
“Adoptă un copac!” este un proiect iniŃiat de ViitorPlus la sfârşitul anului ...
łinem “Recicleta” în mişcare!
“Recicleta” este proiectul ViitorPlus care îmbină 3 elemente deosebit de importante:
colect...
Cum devii susținătorul unei cauze ViitorPlus
la Raiffeisen Bucharest City Marathon
Alegi categoria de alergare la c...
Vă aşteptăm
alături de noi!
Echipa
www.viitorplus.ro
of 8

Prezentare Sustinere ViitorPlus la Maraton

Această prezentare oferă informaţii despre beneficiile unui alergător ce susţine cauzele ViitorPlus la Bucharest City Marathon, despre cum devii alergător la maraton şi detalii despre cele două cauze.
Published on: Mar 4, 2016
Published in: Sports      
Source: www.slideshare.net


Transcripts - Prezentare Sustinere ViitorPlus la Maraton

  • 1. ALEARGĂ PENTRU TINE ȘI FĂ O FAPTĂ BUNĂ! ALEGE SĂ SUSłII ÎMPĂDURIREA ROMÂNIEI SAU AJUTĂ-NE SĂ łINEM RECICLETA ÎN MIŞCARE!
  • 2. Aleargă la Raiffeisen Bucharest City Marathon și sprijină una dintre cauzele ViitorPlus! Este al III-lea an consecutiv în care AsociaŃia Bucharest Running Club şi partenerii săi organizează Raiffeisen Bucharest City Marathon, maraton recunoscut la nivel internŃional şi inclus pe harta europeană a maratoanelor sportive. Şi Raiffeisen Bucharest City Marathon, la fel ca toate maratoanele internaŃionale, este atât un prilej de a-Ńi depăşi limitele, de a te simŃi bine alergând în natură, înconjurat de mulŃi susŃinători, cât şi un prilej de a sprijini cauze nobile. Pe 17 octombrie, poŃi alerga la maraton în cadrul uneia dintre următoarele 5 curse: Maraton : 42,195km Semi – Maraton: 21,095km Maraton-Ştafeta: 4 persoane x 10,548 km Cursa Populară: 4km Cursa Copiilor: 1km Cursa Scaunelor cu rotile: 4km
  • 3. Noi facem împăduriri si Ńinem Recicleta în mişcare! Tu alergi și strângi fonduri pentru una dintre cele două cauze! Este de ajuns să-Ńi doreşti, iar noi te învăŃăm cum să faci restul!
  • 4. Avantaje tale ca susŃinător al uneia dintre cauzele ViitorPlus te înscrii gratuit la cursa în care vrei să alergi; te învăŃăm cum poŃi strânge fonduri; primeşti un ghid de antrenament; primeşti un tricou personalizat cu una dintre cauze; devii părintele adoptiv al unui copac ce va creşte prin proiectul “Adoptă un copac!” şi poŃi participa gratuit la plantările de copaci din această toamnă; dacă locuieşti în Bucureşti şi reciclezi hârtie, putem să o colectăm de la tine şi să direcŃionăm fondurile din valorificarea ei la plantarea de copaci; apari la noi pe site în Lista susŃinătorilor ViitorPlus la Maraton; primeşti tichete de reducere pentru restaurante şi saloane de înfrumuseŃare (City Taste şi Beauty Pass); participi la un training gratuit despre dezvoltare durabilă şi sfaturi pentru o viaŃă mai prietenoasă cu mediul înconjurător; sprijin din partea echipei ViitorPlus pe întreaga durată a maratonului; informaŃii la un stand special amenajat pentru ei şi încurajări pe traseu.
  • 5. Împădurim prin proiectul “Adoptă un copac!” “Adoptă un copac!” este un proiect iniŃiat de ViitorPlus la sfârşitul anului 2007, ce are ca scop împădurirea de terenuri agricole degradate din România. ActivităŃile de împădurire au avut loc în comunele Vîlcelele şi Dragoş Vodă din judeŃul Călăraşi - unul dintre cele mai slab împădurite din Ńară, cu o rată de împădurire de 4% faŃă de optimul de 20% recomandat zonelor de câmpie. Întregul proces de împădurire se face conform studiilor tehnice, sub îndrumarea specialiştilor în silvicultură. După plantarea puieŃilor copăcei, îi îngrijim timp de 5 ani până ajung la stadiul în care se pot îngriji singuri. Rezultate, până acum: am împădurit 21 de hectare cu aproape 120.000 de puieŃi s-au implicat peste 1.800 de voluntari în activităŃile de plantare Dorim să strângem fonduri pentru extinderea proiectului, deoarece statisticile arată că suprafaŃa terenurilor degradate în România este de aproximativ 3 milioane de hectare, iar fondurile europene pe următorii 7 ani ar ajunge pentru împădurirea a doar 2% din această suprafata.
  • 6. łinem “Recicleta” în mişcare! “Recicleta” este proiectul ViitorPlus care îmbină 3 elemente deosebit de importante: colectarea hârtiei cu scopul reciclării, transportul durabil (fiind primul proiect neutru în carbon din România) şi cauza socială, cargo-bicicletele folosite pentru transportul hârtiei fiind conduse de persoane defavorizate. Alex este unul dintre “şoferii” cargo-bicicletelor şi un membru important al echipei. De asemenea, este tatăl a patru copii, pe care îi intreŃine colectând hârtie pentru reciclare. Pentru această familie, Recicleta înseamnă o parte concretă şi deosebit de importantă a vieŃii lor, aducând mâncare, haine şi rechizite. Slujba tatălui lor este singura care asigură cele necesare pentru ca cei mici sa mearga la scoala, intărind astfel speranŃa unui viitor mai bun. Costurile lunare de desfăşurare a proiectului se ridică la peste 1000 de euro, iar veniturile nu acoperă decât o mică parte din acestea. Dorim să strângem fonduri pentru a putea menŃine proiectul funcŃional. Aleargă pentru Alex şi familia lui! łine Recicleta în mişcare!
  • 7. Cum devii susținătorul unei cauze ViitorPlus la Raiffeisen Bucharest City Marathon Alegi categoria de alergare la care doreşti să participi ( vezi info pe www.bucharestcitymarathon.com ). Completezi online formularul de înscriere ca susŃinător al uneia dintre cauzele ViitorPlus la maraton http://www.zoomerang.com/Survey/WEB22B64VQ3QL2 Strângi fonduri minime de 150 euro până pe 20 octombrie.
  • 8. Vă aşteptăm alături de noi! Echipa www.viitorplus.ro

Related Documents