>20.000.000 Terminale mobile si fixe (calculatoare, telefoane, tablete ) cu acces la internet in Romania
18% Apple 42% And...
Viitorul este online, clientii au din ce in ce mai putin timp:
 Mii de utilizatori de internet comanda online.
 Nu suna ...
Avantajele unui viitor parteneriat:
 Cresteri de venituri in medie cu 15-25% pe an.
 Un nou segment de piata acoperit.
...
Operator
Vrei Mancare
Aplicatie & Baza Date
Vrei Mancare
Client
Vrei Mancare
Restaurant
Sistemu peluare si livrare comenzi
Functioneaza foarte simplu :
 Clientii acceseaza portalul www.vreimancare.ro sau aplicatiile mobile
care se pot descarca ...
Sistemul de preluare comenzi (interfata restaurantului) :
 Manager – Comenzi este interfata unde veti primi si gestiona c...
Suntem departamentul dvs de marketing online
 Comunicarea
continua (afisare
oferte, noutati,
push notifications)
 Trimit...
Aplicatie android de livrare mancare la domiciliu
Aplicatie android de livrare mancare la domiciliu
of 9

Aplicatie android de livrare mancare la domiciliu

Restaurantele care livreaza mancare acolo unde vrei tu se afla in aceasta aplicatie ! Comanda mancare chinezesca, libaneza, italiana, pizza, mediteraneana, traditionala, greceasca, tinand cont de ce criterii vrei tu: distanta, pret, timp de livrare si vei primi confirmarea restaurantului in cel mai scurt timp. Vrei Mancare va prezinta o noua abordare pe piata romaneasca de catering si livrare mancare la domiciliu. Cu VreiMancare ai posibilitatea de a redescoperi gustul si savoarea oricarui fel de mancare intr-un mod eficient la domiciliu tau sau la birou. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi ce doresti sa mananci de la oricare din restaurantele tale preferate, faci o comanda de mancare si beneficiezi rapid de mancarea dorita indiferent de locatia in care te afli. VreiMancare.ro portal ce faciliteaza serviciile de livrare mancare la domiciliu Meniurile restaurantelor care livreaza in zona ta. Stii de la ce restaurant sa faci o comanda de mancare rapida . Distanta fata de tine. Stii cat de repede se face o livrare pentru mancarea comandata . Costul pentru livrare mancare. Stii restaurantele care livreaza gratis Feluri de mancare structurate pe specific: chinezesc, traditional, italian…. Stii ca le gasesti pe toate intr-un singur loc . Oferte promotionale si programe de fidelizare. De ce sa platesti mai mult, daca se poate mai ieftin. Recomandarii de meniuri, restaurante. Mai multe informatii, decizii mai bune Serviciile de livrare mancare la domiciliu functioneaza foarte simplu VreiMancare.ro iti pune la dispozitie: meniurile restaurantelor, distanta la care te afli de mancarea dorita, costul livrarii daca exista, oferte promotionale si recomandarile altor clienti Tu alegi strada unde vrei sa livram, restaurantul, felurile de mancare si daca déjà ai cont (adica avem informatiile necesare pentru livrare : telefon, adresa,…) trebuie doar sa astepti cateva minute, o sa primesti un telefon de la restaurant ca sa confirmi comanda. Restaurantul primeste comanda de mancare in interfata dedicata pe internet si pe e-mail. Tipareste pentru: bucatar comanda, livrator traseul si adresa de livrare, tine nota de plata. Imediat ce mancarea este pregatita, ambalata pt. transport este preluata de livrator care se ocupa de livrare pentru mancarea comandata indiferent de locatie. Daca esti curios in ce stadiu se afla comanda de mancare ai numarul de telefon al restaurantului.
Published on: Mar 4, 2016
Published in: Food      
Source: www.slideshare.net


Transcripts - Aplicatie android de livrare mancare la domiciliu

  • 1. >20.000.000 Terminale mobile si fixe (calculatoare, telefoane, tablete ) cu acces la internet in Romania 18% Apple 42% Android 40% Alte sisteme>3.000.000 Utilizatori de Smartphone 1 din 3 Mobile vandute este Smartphone Aplicatii descarcate pe mobie in medie 22 68% mai multe conexiuni la INTERNET fata de anul trecut
  • 2. Viitorul este online, clientii au din ce in ce mai putin timp:  Mii de utilizatori de internet comanda online.  Nu suna niciodata ocupat, nu sta nimeni la coada.  Clientii vor mancare buna, ieftina si repede. Noi muncim pentru dumneavoastra:  Am creat si dezvoltam un sistem simplu si eficient de transmitere si preluare comenzii atat de pe calculator cat si de pe smartphone.  Investim in marketing online pentru a asigura un flux cat mai mare de comenzi.  Echipa dedicata, responsabila de relatia cu dumeavoastra si cu clientii nostrii.
  • 3. Avantajele unui viitor parteneriat:  Cresteri de venituri in medie cu 15-25% pe an.  Un nou segment de piata acoperit.  Nici o investitie in sistem IT si in online marketing.  Platiti din profit si numai dupa ce incasati de la client.  Veti fi prezent intr-un mediu care se afla intr-o continua expansiune.  Eforturi minime, castiguri maxime
  • 4. Operator Vrei Mancare Aplicatie & Baza Date Vrei Mancare Client Vrei Mancare Restaurant Sistemu peluare si livrare comenzi
  • 5. Functioneaza foarte simplu :  Clientii acceseaza portalul www.vreimancare.ro sau aplicatiile mobile care se pot descarca gratuit si pot comanda, fara nici un cost suplimentar.  Meniul este preluat direct din site-ul furnizorului sau din materialele furnizate de acesta, fiind in permanenta actualizat si oferind detalii complete, necesare pentru a comanda.  Comanda este transmisa in format electronic restaurantului prin managerul de comenzi, email sau telefon intrucat furnizorul sa poata efectua livrarea.  Clientii aflati la orice distanta pot comanda la restaurantul tau oricand si de oriunde.
  • 6. Sistemul de preluare comenzi (interfata restaurantului) :  Manager – Comenzi este interfata unde veti primi si gestiona comenzile  Puteti tipari detaliile comenzii ca sa transmiteti mai usor info la bucatarie si livrator inclusiv nota de plata pentru client.  Mentinem evidenta comenzilor si a stadiului lor permament.  Puteti administra meniul dvs. Direct din Manager-Comenzi.  Puteti personaliza pagina restaurantului dvs de pe portal www.vreimancare.ro.
  • 7. Suntem departamentul dvs de marketing online  Comunicarea continua (afisare oferte, noutati, push notifications)  Trimitem newsletter: campanie de trimitere de newsletter catre clientii Vrei Mancare in care vor fi incluse produsele restaurantelor, promotii si oferte speciale.  Companii de promovare permanente:facebook ads, google adwords, communicate de presa, parteneriate media, companii de display advertising, mecanisme virale, concursuri.  Promovam meniului restaurantului dvs catre toti vizitatorii Vrei Mancare.

Related Documents