Претставување податоци Дедо Мраз : Ве молам , помогнете ми!
табела
Има повеќе од...
of 3

Pretstavuvanje podatoci

Published on: Mar 4, 2016
Published in: Education      
Source: www.slideshare.net


Transcripts - Pretstavuvanje podatoci

  • 1. Претставување податоци Дедо Мраз : Ве молам , помогнете ми!
  • 2. табела
  • 3. Има повеќе од...